Ciuperci umplute cu pui / sunca

de marinicayou10 in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2012 | 11397 vizualizari

 

Delicioasele ciupercute sunt bune umplute ,fripte,gatite cu orice :) imi plac foarte mult ciupercile ,asa ca am gatit niste ciuperci umplute cu pui si altele cu sunca si cascaval ...o bunatate si merita incercate

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • o pulpa de pui mare sau o bucata de piept de pui
  • o ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • putin ulei
  • 2 linguri mari de smantana grasa
  • 6 felii de cascaval pentru pus deasupra ciupercilor
  • inca 2 felii de cascaval pt umplutura
  • 3 felii de sunca de praga putin mai groase
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu pui / sunca:

Pentru inceput taiem ceapa marunt si o punem in putin ulei la foc mic. Taiem carnea de pui cubulete mici si o adaugam peste ceapa. Calim putin, apoi adaugam toate piciorusele ciupercutelor, tocate si ele. Punem dupa gust, sare si piper si lasam pana se rumenesc putin. Punem umplutura intr-o farfurie si adaugam smantana si 2 felii de cascaval taiat cubulete. Amestecam bine si umplem 3 ciuperci cu acesta compozitie. Celalalte 3 ciuperci le asezonam cu sare si piper si le umplem cu sunca de praga taiata cubulete. Deasupra punem cate o felie de cascaval si le dam la cuptor.

Serviti calde :) Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu pui / sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv Bucataras