Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
roman
Bucataras din 16.11.2010
Pestele se curata, se spala, se lasa la scurs, se taie in doua de-a lungul si se da prin faina alba cu sare. Se prajeste in ulei pt cateva minute pe o parte si pe alta. Ca garnitura am folosit cipsuri din cartofi.
publicat la 16.12.2012
publicat la 14.12.2012
publicat la 11.12.2012
Azi auzi voci. Mai ales când vorbeşti la telefon.
Voturi:17
Voturi:10
Voturi:48
In cont 14
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 16:21
de vasimur 4
la 15:43
de Bucataras 8
ieri la 17:53
ieri la 09:40
pe 03.09 la 10:18
de Rocsi 9
8 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Cocktail_of_Senses 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adnas54 1
soryna1981 1
Betty96 1
Lizicat 1
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Peste cu cipsuri de cartofi
Pestele se curata, se spala, se lasa la scurs, se taie in doua de-a lungul si se da prin faina alba cu sare. Se prajeste in ulei pt cateva minute pe o parte si pe alta. Ca garnitura am folosit cipsuri din cartofi.