Ce este Tortul Dezbracat - moda anului 2016 pentru torturile de nunta

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 24 Mai 2016, 12:24

Articol pe placul a 16 bucatarasi
comenteaza

De obicei, torturile de nunta din Romania sunt impopotonate si "machiate" cu glazuri extrem de dulci si ajung sa arate destul de kitschos.

Moda pentru torturile de nunta din 2016 s-a schimbat un pic si acum mizeaza pe "torturi dezbracate", cu o tenta rustica si mai autentica.

Acest tip de tort a inceput sa fie mult mai cerut de mirese decat torturile multicolore de pana acum.

"Tortul dezbracat" presupune ca blaturile si crema dintre ele sa fie la vedere, nefiind acoperite cu niciun tip de glazura. 

"Tortul dezbracat este trendul anului 2016. Acesta este foarte cerut de catre mirese in acest an, in special de catre cele care au participat la evenimente de acest gen in strainatate si au observat ca acolo totul este mai simplu, mai natural cand vine vorba de tort. Acest tort este in opozitie totala fata de cele care erau la moda anii trecuti si care se mai cer si acum, cu mult martipan colorat pe ele. Torturile de genul acestuia sunt torturi specifice unei nunti simple, poate cu o tenta usor rustica si reprezinta miresele dezinhibate, naturale, sigure pe ele.”, a declarat Cristina Negru, organizator de evenimente la firma Mega Events, pentru Adevarul

Chiar si Angelina Jolie a avut un "tort dezbracat" la nunta ei cu Brad Pitt.

Mai jos aveti cateva exemple.

Cele mai frumoase torturi de nunta dezbracate:

- tortul de nunta a lui Chrissy Teigen si John Legend; 


- tort dezbracat din clatite;

 

- tort de nunta dezbracat specific Italiei;

 

- tort dezbracat cu flori; 

- tort dezbracat cu capsuni; 

- tortul dezbracat al Angelinei Jolie; 

Sursa articol: dailymail.co.uk
Sursa foto: marthastewartweddings.com

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii (2)

24.05.2016, 16:31

Sunt frumoase si aceste torturi dezbracate dar mie imi plac tot cele impopotonate.

24.05.2016, 21:08

Mie imi place mult si aceste torturi...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs