Incercati la blaturi sa amestecati galbenusurile cu praful de copt ...

Postat de becas94 in Tehnici pe 18 Noi 2013 | 3631 vizualizari

Comentarii (4)

18.11.2013, 22:51

Salut!
Bun venit!

18.11.2013, 22:56

19.11.2013, 22:39

Bine ai venit!

Multumim de sfat!

19.11.2013, 22:49

Bun venit
Pai te asteptam si cu retete,o sa le citim cu mare atentie,chiar si partea de Tipsuri
Suntem deschisi la orice sfat bun

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]