Noi respectam cam tot ce ai scris..bun articol oricum..mai ales pentru cele care nu au facut cozonac
Rocsi,multumesc
Grozav! As adauga si eu ceva din experienta mea....gustati drojdia proaspata...se poate intampla sa fie in termen si sa fie amara!!! Atunci e de aruncat sigur....daca este foarte acra de asemenea nu mai este de folosit...drojdia trebuie sa fie foarte gustoasa, atunci sigur painea, cozonacul vor creste frumos....sarbatori cu bucurie tuturor!
felicitari eluta mea draga Craciun fericit
Nadina
ela eu am observat ca daca pun mai putina drojdie tot creste aluatul. iese mai pufos daca pun 50 grame la 1 kg de faina?
Mihaela ma gandesc ca depinde putin si de calitatea drojdiei,daca spui ca iese pufos si cu mai putina,e bine,incearca sa pui mai multa,poate iti va placea
ce sfaturi bune, multumim ela! eu le gasesc cu folos !
bun articol.... mai ales pentru fetele care nu au mai făcut... bravo, Ela!
Roberta,Ionix
De Pasti voi tine cont si de sfaturile tale Ela , desi anul trecut mi-a iesit un cozonac splendid, cred ca un pont in plus nu va incurca niciodata
Anastasia
bine de stiut!