Foarte interesant articolul! Felicitari!
In limba persana se numeste "zarchube" si este folosit in majoritatea retetelor. ![]()
folosesc si eu,dar daca e pus in cantitati prea mari parca are un gust neplacut.Nu inteleg de ce e considerat un inlocuitor al sofranului.ptr culoare oare?
eu il folosesc constant de aproape 2 ani, cred c-am devenit dependent
.
Pentru articol
Si eu il folosesc dar cu preponderenta la retetele arabe... ![]()
adina fol in cantitate mare da gust amarui mancarutilor 
iar considerat inlocuitor al sofranului este exact ,,numai,,pt culoare.sofranul are total alt gust de miere de albine

retete persane esti la el acasa atunci

PapaBun nici nu ai cum sa nu te indragostesti de el ,cind face asa minuni in mancare

Sidy

Grozav Aziz....stiu ca e deosebit...dar din pacate la noi nu se prea gaseste

nu-i nic bei rux trimit eu pt tine

Vezi tu...de ce te iubiiiiiiiiiii eu pe tine Azizule scump?

ruxy,iti trimit eu daca vrei.si asa am prea mult 
Il folosesc si eu de ceva vreme....................felicitari pentru articol!.................. 
sunt condimente specifice voua cred..
multumesc de vizita tuturor

si mie imi place mult. mancarea indiana nici nu se face fara asa ceva. ![]()
exact Brindusa in mincarea Indiana este nelipsit si nicici in lumea araba nu e mai prejos

n-am folosit niciodata

este foarte aromat elena
