Retete fara secrete
Borsalino – București
Data:03.06.2015Aici, la Boraslino, punem accent pe identitatea mâncării italienești, care trebuie să... articol complet
Chutney de cireșe
Data:03.06.2015Chutney e un sos indian intens aromat ce poate fi combinat cu diverse mâncăruri, în […]... articol complet
Tartine cu pulpă de rață
Data:02.06.2015(PUB) Un fel de paradox în mișcare lentă precum coacerea la care a fost supusă […]... articol complet
Cheers Pub Restaurant – Timişoara
Data:30.05.2015Cheers se află într-unul din cele mai frumoase locuri din orașul Timișoara: Bastionul Maria... articol complet
Număraţi-mi albuşurile!
Data:29.05.2015Să presupunem pentru o clipă c-aţi avut de făcut un custard sau o cremă de […] The... articol complet
Plăcintă cu pui
Data:28.05.2015…Sau cum să reciclăm resturile de carne rămase de la supă, friptură ori pui rotisat.... articol complet
Metuka – București
Data:27.05.2015Mâncarea de la Metuka este sănătoasă, făcută în tihnă ca pe vremea bunicii, fără... articol complet
Curry din rămășițe
Data:27.05.2015Una dintre provocările cele mai dragi pasionaților de bucătărie o reprezintă gătitul cu... articol complet
Pizza Dominium – București, Ploiești
Data:26.05.2015Decizia de a transforma unul dintre restaurantele noastre în locație pentru nefumători a venit... articol complet
Misto Restaurant – Timișoara
Data:26.05.2015Până să deschidem restaurantul, am cântărit foarte mult decizia de a lăsa spațiul pentru... articol complet
Leuștean, metafizică și puțin porc
Data:26.05.2015(PUB) Accesează pagina concursului aici. Zilele trecute, aflat la Cluj, am executat salsa... articol complet
Restaurant Baracca – Cluj Napoca
Data:26.05.2015Când ne aflăm într-un loc cu oameni cunoscuți, suntem extrem de atenți ca nimic din... articol complet
La Strada – Timișoara
Data:26.05.2015Orice faci în viață, trebuie să ai un scop pentru care o faci (și aici […] The post... articol complet
Restaurant 1880 – București
Data:25.05.2015Echipa Capital Plaza s-a alăturat încă de la deschiderea Restaurantului 1880, campaniilor... articol complet
Nobila Casa – Satu Mare
Data:25.05.2015Personal, cred că orice bussines trebuie să fie în primul rând social, să răspundă unei... articol complet
#EatThis – provocarea
Data:25.05.2015Am fost plăcut surprins de numărul mare de postări, preluări, reacții pozitive și mesaje de... articol complet
Marquise au Chocolat
Data:22.05.2015Acest desert franțuzesc se află undeva la granița dintre mousse și înghețată și este... articol complet
N-aş păpa papanaşi naşpa
Data:20.05.2015Să întrebi un cofetar care e desertul lui preferat e ca şi cum ai cere […] The post... articol complet
Spaghetti cu mazăre
Data:19.05.2015(PUB) Mazărea nu se afla pe lista mea de preferințe în copilărie. Am descoperit-o într-o... articol complet
Mămăligă quattro formaggi
Data:18.05.2015Iată o reţetă pe care nu o veţi întâlni în nicio carte de bucate cumsecade. […] The... articol complet