Tarta cu lamaie si budinca de afine reteta fara coacere
Postat pe: Carte de retete Data: 09.04.2024Tarta cu lamaie si budinca de afine. Tarta cu lamaie si lapte condensat. Tarta cu lamaie si...articol complet
Condimente folosite in bucataria coreeana
Postat pe: Carte de retete Data: 09.04.2024Condimente folosite in bucataria coreeana. Ce condimente se folosesc la mancarea coreeana?...articol complet
Salata de pastai cu maioneza si usturoi
Postat pe: Carte de retete Data: 08.04.2024Salata de pastai cu maioneza Salata de fasole galbena cu maioneza si usturoi. Salata de fasole...articol complet
Ultima zi in Cluj-Napoca
Postat pe: Laura Sava Data: 08.04.2024Ultima zi in Cluj-Napoca: o zi pe repede-inainte 😀 , o zi plina cu de toate, cu...articol complet
File de șalău cu ierburi aromatice
Postat pe: Adi Hadean Data: 08.04.2024Ținând cont că suntem în post și dezlegarea la pește se apropie, astăzi m-am gândit...articol complet
Sarmale de post in frunze de stevie
Postat pe: Carte de retete Data: 07.04.2024Sarmale de post in frunze de stevie. Reteta de sarmale de post. Sarmale de post cu ciuperci....articol complet
Sondaj 2024: 52,4 % dintre români preferă sucul de portocale
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.04.2024No, nu-mi ziceți că nu v-ați fi așteptat la asta. Ce-i bine aici, e că românii consumă...articol complet
Savarine sau pâinici cu legume?
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.04.2024Bună, tuturor, Dacă citiți aceste rânduri probabil că sunteți puțin nedumeriți din cauza...articol complet
Placinta ciobanului cu legume
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 04.04.2024Anul aceasta mi-am propus sa pregatesc din retetele cu carne, dar in varainta cu legume, ca...articol complet
Clătite colorate – să fie desert.. să fie aperitiv?
Postat pe: Adi Hadean Data: 03.04.2024Primăvara e în toi și, odată cu ea, a venit și inspirația necesară pentru niște...articol complet
Chiftele tradiționale românești – Piftele
Postat pe: Gourmandine Data: 02.04.2024Iată o rețetă tradițională românească pentru piftele (chiftele): Ingrediente: 500 g carne...articol complet
Steak de conopidă – o rețetă de post
Postat pe: Adi Hadean Data: 01.04.2024Iată un fel vegan care se poate lua la trântă cu orice bucată de carne și va câștiga...articol complet
Gnocchi cu leurdă și rucola
Postat pe: Adi Hadean Data: 29.03.2024Partea mea preferată în fiecare primăvară este abundența de plante și verdețuri care...articol complet
Crepes Suzette
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 29.03.2024De mult timp visez la aceste clatite frantuzesti in sos de portocale, dar habar nu am de ce...articol complet
Ficăței de pui cu ceapă – Chop Chop
Postat pe: Adi Hadean Data: 28.03.2024Dragii mei, episodul cu numărul 15 din seria Chop Chop este aici. Azi vă arăt cum pregătesc...articol complet
Sarmale de post cu ciuperci
Postat pe: Laura Sava Data: 27.03.2024Dragilooor, veniti la o portie de sarmale de post cu ciuperci?! 😛 Noua ne plac foarte...articol complet
Falafel verde – ediție de primăvară
Postat pe: Adi Hadean Data: 27.03.2024Da, a început sezonul produselor în minunata culoare a smaraldului. Falafelul verde este primul...articol complet
Dadar Gulung sau clătite indoneziene cu cocos
Postat pe: Adi Hadean Data: 25.03.2024Dacă vă plac clătitele și doriți să le pregătiți altfel decât în mod obișnuit, vă...articol complet
Tarta cu urzici de post
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 22.03.2024Stiti cumva cand vine soarele si vremea buna, sa fac si eu niste poze mai bune pe lumina...articol complet
Cremă de legume – cu gust de primăvară
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.03.2024Supă cremă de legume, de primăvară, din praz, dovleac și cartofi. Un răspuns-continuare la...articol complet