Green Curry hot pot – Chop Chop
Postat pe: Adi Hadean Data: 21.03.2024Ce zici de un green curry făcut ca la carte? Ai nevoie de piept de pui Zdravăn Moldovenesc de...articol complet
Frigărui de conopidă cu sos de brânză
Postat pe: Adi Hadean Data: 20.03.2024Când locuiam în România și mergeam în piață, plecam având sacoşele pline cu legume,...articol complet
Curcan fript, da’ bun, în stil american – Peneș Curcanul
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.03.2024Știți deja că îmi plac mâncărurile care nu necesită un timp de gătire prea mare, eu vreau...articol complet
Tocăniță de miel cu tarhon
Postat pe: Adi Hadean Data: 18.03.2024Tema acestei săptămâni, “De prin piață”, m-a bucurat încă din primul moment. Accept...articol complet
Alba ca zapada de post
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 18.03.2024Am inceput postul cu una din prajiturile mele preferate inca din copilarie, alba ca zapada....articol complet
Pentru prima data la Cluj
Postat pe: Laura Sava Data: 15.03.2024Si iata-ne ajunsi si-n Cluj-Napoca! Pentru prima data la Cluj! De 4 ani astept sa ma...articol complet
Supă picantă de pui cu fenicul
Postat pe: Adi Hadean Data: 15.03.2024Când mă gândesc la conceptul de „cald și reconfortant”, prima dată îmi vin în minte...articol complet
Supă cremă de ciuperci
Postat pe: Sa gatim impreuna Data: 15.03.2024Supa cremă de ciuperci este un deliciu!Se pregătește ușor și este super aromată!Găsiți si...articol complet
Supă cu fructe de mare – cu gândul la vacanță
Postat pe: Adi Hadean Data: 13.03.2024Supa cu fructe de mare este un preparat care îmbină savoarea intensă a mării cu căldura...articol complet
Supă de găluște
Postat pe: Gourmandine Data: 12.03.2024Ingrediente: Pentru bulion: 1 pui întreg, tăiat în bucăți (sau părți de pui cum ar fi...articol complet
Spanakopita, placinta sarata cu spanac si branza
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 12.03.2024A venit primavara, a inceput sezonul verdeturilor si ne bucuram de ele. Eu nu mananc...articol complet
Varză friptă în cuptor cu sos de sfeclă roșie
Postat pe: Adi Hadean Data: 11.03.2024Nu mă consider un om religios, dar asta nu înseamnă că nu apreciez multe lucruri care...articol complet
Prăjitură cu șofran și polen
Postat pe: Adi Hadean Data: 08.03.2024Țin să recunosc că tema din săptămâna asta a fost pentru mine cea mai provocatoare de...articol complet
Tiramisu cu fistic
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 06.03.2024De ceva timp visam la un tiramisu cu fistic, dar cand aveam mascarpone, mereu se nimerea sa...articol complet
Tarte Tatin de sărbătoare cu pere poșate în vin
Postat pe: Adi Hadean Data: 06.03.2024Ne îndreptăm cu pași repezi către dorita primăvară, iar azi am făcut ceva special pentru...articol complet
Ebook Torturi de Eveniment vol. 4
Postat pe: Pastry Workshop Data: 05.03.2024The post Ebook Torturi de Eveniment vol. 4 appeared first on Pastry Workshop. Torturile de...articol complet
Budincă de portocale roșii cu sos de ciocolată
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.03.2024„Nicio limbă nu poate exprima puterea, frumusețea și eroismul iubirii unei mame.” –...articol complet
În drumul meu spre vindecare
Postat pe: Dulcegarii culinare Data: 02.03.2024Nu există nici un manual de pregătire pentru momentele cruciale din viaţa asta....articol complet
Negresa cu oreo
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 02.03.2024Aveti pofta de o negresa rapida si super buna? Incercati aceasta reteta, o sa va placa mult!...articol complet
Cine poate deveni Cofetar?
Postat pe: Pastry Workshop Data: 01.03.2024The post Cine poate deveni Cofetar? appeared first on Pastry Workshop. Cine poate deveni cofetar?...articol complet