Blogosfera culinara

Fursecuri Oana cu cremă de ciocolată și portocale (orange curd și coji confiate)

Postat pe: Savori urbane Data: 08.04.2023

Fursecuri Oana cu cremă de ciocolată și portocale (orange curd și coji confiate). Cum se fac...articol complet

Alfajores – rețeta de fursecuri fragede cu cremă caramel din lapte condensat (dulce de leche)

Postat pe: Savori urbane Data: 08.04.2023

Alfajores – rețeta de fursecuri fragede cu cremă caramel din lapte condensat (dulce de...articol complet

Fursecuri cu cremă de lămâie sau portocale, gem și glazură – floricele și ouă de Paști

Postat pe: Savori urbane Data: 07.04.2023

Fursecuri cu cremă de lămâie sau portocale, gem și glazură – floricele și ouă de...articol complet

Plăcintă cu merișoare

Postat pe: Adi Hadean Data: 07.04.2023

Într-o lume în care totul este pe fugă şi, mai ales după o săptămână plină de...articol complet

Pain noisette – rețeta străbunicii mele de fursecuri sau biluțe cu alune de pădure, migdale, fistic sau nucă

Postat pe: Savori urbane Data: 07.04.2023

Pain noisette – rețeta străbunicii mele de fursecuri sau biluțe cu alune de pădure,...articol complet

Orange curd – rețeta de cremă de portocale cu ouă întregi și unt

Postat pe: Savori urbane Data: 06.04.2023

Orange curd – rețeta de cremă de portocale cu ouă întregi și unt. Cum se face crema...articol complet

Fursecuri în alb și negru

Postat pe: Gourmandine Data: 06.04.2023

Ingrediente: 175 g. unt de buna calitate, fara sare 150 g. zahar farin vanilat 300 g. faina 1 ou...articol complet

Prăjitura Carpați cu foi de Doboș și cremă de cacao cu unt – rețeta autentică de cofetărie

Postat pe: Savori urbane Data: 06.04.2023

Prăjitura Carpați cu foi de Doboș și cremă de cacao cu unt – rețeta autentică de...articol complet

Papanași în sos de smântână

Postat pe: Gourmandine Data: 06.04.2023

Ingrediente: Pentru papanasi: 500g branza dulce de vaci 60g gris 2 oua Un praf de sare Pentru...articol complet

Coaste de vită la cuptor

Postat pe: Kitchen open 24h/day Data: 06.04.2023

 Coaste de vită la cuptor, cu sos dulce acrișor, foarte fragede și aromate. Ingrediente:1 kg...articol complet

Pasta de zahar vs martipan vs fondant

Postat pe: Pastry Workshop Data: 05.04.2023

The post Pasta de zahar vs martipan vs fondant appeared first on Pastry Workshop. Cred ca cea mai...articol complet

Cornulețe cu gem

Postat pe: Gourmandine Data: 05.04.2023

Ingrediente: 250g unt (sau margarina daca doriti sa devina o reteta de post) 300ml frisca lichida...articol complet

Frigărui de pui și cartofi la cuptor – de weekend

Postat pe: Adi Hadean Data: 05.04.2023

  Dacă data trecută v-am plimbat prin Italia cu rețeta de linguine cu salsiccia și broccoli,...articol complet

Pui cu sos de rosii si cheddar in lipie

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 04.04.2023

 Cand e vorba de pus ceva in lipie, ai mei sunt incantati! Pregatesc fel si fel de amestecuri de...articol complet

Tort de bezea cu cremă de lămâie și cremă de portocale

Postat pe: Savori urbane Data: 03.04.2023

Tort de bezea cu cremă de lămâie și cremă de portocale. Tort din foi de bezea albă cu doua...articol complet

Nuggets de pui – bucurie pentru copii

Postat pe: Adi Hadean Data: 03.04.2023

Îmi amintesc cu drag zilele de weekend de când eram copil, în special cele de duminică,...articol complet

Foi simple din bezea albă (dreptunghiulare) – rețeta de foi crocante din albușuri (swiss meringue sau bezea elvețiană)

Postat pe: Savori urbane Data: 02.04.2023

Foi simple din bezea albă (dreptunghiulare) – rețeta de foi crocante din albușuri pentru...articol complet

Budincă de dovlecei

Postat pe: Gourmandine Data: 02.04.2023

Ingrediente: Pentru budinca: 3 dovlecei (ai mei au cantarit 1.200g curatati) 3 cepe (160g) 1...articol complet

Pască 2 în 1 cu bordură împletită din cozonac umplut cu nucă și mac – pasca surpriză

Postat pe: Savori urbane Data: 01.04.2023

Pască 2 în 1 cu bordură împletită din cozonac umplut cu nucă și mac – pasca...articol complet

Écrasé de cartofi cu smântână, unt și verdețuri – rețeta franțuzească de cartofi zdrobiți

Postat pe: Savori urbane Data: 31.03.2023

Écrasé de cartofi cu smântână, unt și verdețuri – rețeta franțuzească de cartofi...articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]