Prăjitură secuiască cu aluat fraged, gem și bezea cu nucă – rețeta străbunicii mele Buia
Postat pe: Savori urbane Data: 30.03.2023Prăjitură secuiască cu aluat fraged, gem și bezea cu nucă – rețeta străbunicii mele...articol complet
Zmeură cu ciocolată albă și neagră, cu miez de fistic – desert simplu și rapid Franui style
Postat pe: Savori urbane Data: 29.03.2023Zmeură cu ciocolată albă și neagră, cu miez de fistic – desert simplu și rapid Franui...articol complet
Chips-uri din cartofi
Postat pe: Gourmandine Data: 29.03.2023Ingrediente: 5 cartofi medii Ulei Sare (pentru a condimenta chipsurile, puteti sa mai folositi...articol complet
Indiene cu frișcă naturală și glazură de ciocolată cu fondant – rețeta originală
Postat pe: Savori urbane Data: 28.03.2023Indiene cu frișcă naturală și glazură de ciocolată cu fondant – rețeta originală de...articol complet
Sufleu de zmeură
Postat pe: Gourmandine Data: 28.03.2023Ingrediente: 200g zmeura 50g zahar pudra (pentru amestecat cu zmeura) 4 albusuri 80g zahar...articol complet
Gnocchi cu pesto verde
Postat pe: Adi Hadean Data: 28.03.2023Întotdeauna culoarea verde mă inspiră în bucătărie. Asociez de fiecare data această...articol complet
Pancakes cu fulgi de ovaz si cacao
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 28.03.2023Ieri dimineata aveam o pofta nebuna de clatite/pancakes, asa ca am cautat repede sa vad ce...articol complet
Scorțișoara: rulouri sau pudră?
Postat pe: CevaBun Data: 26.03.2023Dintre toate condimentele pe care le folosim în rețete, scorțișoara are o subtilitate aparte:...articol complet
Îngheţată de vanilie
Postat pe: CevaBun Data: 25.03.2023O reţetă clasică, care dă de fapt numele îngheţatei, aşa cum o regăsim în limba engleză...articol complet
Cornulețe Minune cu nucă și gem sau mini portofele fragede – rețeta străbunicii mele Buia
Postat pe: Savori urbane Data: 25.03.2023Cornulețe Minune cu nucă și gem sau mini portofele fragede – rețeta străbunicii mele...articol complet
Tartar verde crud
Postat pe: Adi Hadean Data: 25.03.2023Următoarea provocare a lui chef Adrian Hădean? Verde crud.Provocarea m-a inspirat către un...articol complet
Cartofi crocanți (răsturnați) cu crustă de parmezan și usturoi – la cuptor
Postat pe: Savori urbane Data: 24.03.2023Cartofi crocanți (răsturnați) cu crustă de parmezan și usturoi – la cuptor. Rețeta de...articol complet
Terci de ovăz cu fructe
Postat pe: CevaBun Data: 24.03.2023Ok, ok, recunoaştem, cuvântul terci nu e cel mai apetisant termen din limba română, dar,...articol complet
Asociația Adi Hădean devine Black Sea FooDignity
Postat pe: Adi Hadean Data: 23.03.2023Anul 2023 vine cu câteva schimbări majore. Și mă refer aici la Asociația Adi Hădean, care,...articol complet
Rulouri cu sos de ardei copti si spanac
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 23.03.2023Zilele trecute am luat niste baby spanac cu gandul sa il fac la tigaie, intr-un sos cremos si...articol complet
Linguine cu sos de broccoli și salsiccia
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.03.2023Buongiorno, azi dăm o fuga în Italia, cu un preparat bogat în culoare și cu o explozie de...articol complet
Omletă în lipie sau tortilla – rețeta de omletă la cuptor cu cașcaval și șuncă sau bacon
Postat pe: Savori urbane Data: 21.03.2023Omletă în lipie sau tortilla – rețeta de omletă la cuptor cu cașcaval și șuncă sau...articol complet
Plăcintă cu pește – o gustare inedită
Postat pe: Adi Hadean Data: 20.03.2023Pentu a defini tema sau mai bine spus provocarea lui chef Adrian Hădean „de prin...articol complet
Calissons d’Aix cu migdale și fructe confiate – rețeta de specialități dulci din sudul Franței
Postat pe: Savori urbane Data: 19.03.2023Calissons d’Aix cu migdale și fructe confiate – rețeta de specialități dulci din...articol complet
Clătită uriașă aperitiv cu șuncă, smântână și cașcaval – la cuptor
Postat pe: Savori urbane Data: 18.03.2023Clătită uriașă aperitiv cu șuncă, smântână și cașcaval – la cuptor. Budincă...articol complet