Blogosfera culinara

Prăjitură secuiască cu aluat fraged, gem și bezea cu nucă – rețeta străbunicii mele Buia

Postat pe: Savori urbane Data: 30.03.2023

Prăjitură secuiască cu aluat fraged, gem și bezea cu nucă – rețeta străbunicii mele...articol complet

Zmeură cu ciocolată albă și neagră, cu miez de fistic – desert simplu și rapid Franui style

Postat pe: Savori urbane Data: 29.03.2023

Zmeură cu ciocolată albă și neagră, cu miez de fistic – desert simplu și rapid Franui...articol complet

Chips-uri din cartofi

Postat pe: Gourmandine Data: 29.03.2023

Ingrediente: 5 cartofi medii Ulei Sare (pentru a condimenta chipsurile, puteti sa mai folositi...articol complet

Indiene cu frișcă naturală și glazură de ciocolată cu fondant – rețeta originală

Postat pe: Savori urbane Data: 28.03.2023

Indiene cu frișcă naturală și glazură de ciocolată cu fondant – rețeta originală de...articol complet

Sufleu de zmeură

Postat pe: Gourmandine Data: 28.03.2023

Ingrediente: 200g zmeura 50g zahar pudra (pentru amestecat cu zmeura) 4 albusuri 80g zahar...articol complet

Gnocchi cu pesto verde

Postat pe: Adi Hadean Data: 28.03.2023

Întotdeauna culoarea verde mă inspiră în bucătărie. Asociez de fiecare data această...articol complet

Pancakes cu fulgi de ovaz si cacao

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 28.03.2023

 Ieri dimineata aveam o pofta nebuna de clatite/pancakes, asa ca am cautat repede sa vad ce...articol complet

Scorțișoara: rulouri sau pudră?

Postat pe: CevaBun Data: 26.03.2023

Dintre toate condimentele pe care le folosim în rețete, scorțișoara are o subtilitate aparte:...articol complet

Îngheţată de vanilie

Postat pe: CevaBun Data: 25.03.2023

O reţetă clasică, care dă de fapt numele îngheţatei, aşa cum o regăsim în limba engleză...articol complet

Cornulețe Minune cu nucă și gem sau mini portofele fragede – rețeta străbunicii mele Buia

Postat pe: Savori urbane Data: 25.03.2023

Cornulețe Minune cu nucă și gem sau mini portofele fragede – rețeta străbunicii mele...articol complet

Tartar verde crud

Postat pe: Adi Hadean Data: 25.03.2023

Următoarea provocare a lui chef Adrian Hădean? Verde crud.Provocarea m-a inspirat către un...articol complet

Cartofi crocanți (răsturnați) cu crustă de parmezan și usturoi – la cuptor

Postat pe: Savori urbane Data: 24.03.2023

Cartofi crocanți (răsturnați) cu crustă de parmezan și usturoi – la cuptor. Rețeta de...articol complet

Terci de ovăz cu fructe

Postat pe: CevaBun Data: 24.03.2023

Ok, ok, recunoaştem, cuvântul terci nu e cel mai apetisant termen din limba română, dar,...articol complet

Asociația Adi Hădean devine Black Sea FooDignity

Postat pe: Adi Hadean Data: 23.03.2023

Anul 2023 vine cu câteva schimbări majore. Și mă refer aici la Asociația Adi Hădean, care,...articol complet

Rulouri cu sos de ardei copti si spanac

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 23.03.2023

 Zilele trecute am luat niste baby spanac cu gandul sa il fac la tigaie, intr-un sos cremos si...articol complet

Linguine cu sos de broccoli și salsiccia

Postat pe: Adi Hadean Data: 22.03.2023

Buongiorno, azi dăm o fuga în Italia, cu un preparat bogat în culoare și cu o explozie de...articol complet

Omletă în lipie sau tortilla – rețeta de omletă la cuptor cu cașcaval și șuncă sau bacon

Postat pe: Savori urbane Data: 21.03.2023

Omletă în lipie sau tortilla – rețeta de omletă la cuptor cu cașcaval și șuncă sau...articol complet

Plăcintă cu pește – o gustare inedită

Postat pe: Adi Hadean Data: 20.03.2023

Pentu a defini tema sau mai bine spus provocarea lui chef Adrian Hădean „de prin...articol complet

Calissons d’Aix cu migdale și fructe confiate – rețeta de specialități dulci din sudul Franței

Postat pe: Savori urbane Data: 19.03.2023

Calissons d’Aix cu migdale și fructe confiate – rețeta de specialități dulci din...articol complet

Clătită uriașă aperitiv cu șuncă, smântână și cașcaval – la cuptor

Postat pe: Savori urbane Data: 18.03.2023

Clătită uriașă aperitiv cu șuncă, smântână și cașcaval – la cuptor. Budincă...articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]