claudiaO

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 22.11.2013

RETETE200
PRIETENI135
Articole

5 lucruri pe care (probabil) nu le știați despre pizza

In Cu de toate, la: 11 Ian 2019

– Pizza a fost preparată pentru prima dată în… Grecia, și nu în Italia. Vechii greci obișnuiau să coacă un fel de lipii mari și rotunde, pe care turnau ulei de măsline, după care presărau condimente, cartofi și alte legume; – Pizza a început să...

Noaptea Muzeelor 2017

In Bucataras hai hui, la: 19 Mai 2017

Noaptea Muzeelor 2017 – Programul complet din București. Lista muzeelor care vor participa la Noaptea Muzeelor 2017: Casa “Filipescu – Cesianu” Casă Memorială “George și Agatha Bacovia” Casă Memorială “Ion Minulescu și Claudia Millian”...

Constantin si Elena, Sfintii Imparati care au scos crestinismul din catacombe

In Cu de toate, la: 18 Mai 2017

Constantin cel Mare a fost primul fiu a lui Constantius Chlorus si al Elenei. A fost proclamat august in anul 306, moment in care ii confera mamei sale, Sfanta Elena, titlul de "Nobilissima Femina" (Doamna prea nobila), iar in anul 325, ii acorda distinctia de "Augusta". Sfantul Constantin...

DIN FRUCTELE TOAMNEI - NUCILE

In Cu de toate, la: 14 Oct 2014

Există peste 30 de varietăţi de nuci, însă cele mai populare trei, cultivate pentru consum, sunt Nucul englezesc sau persan - Juglans regia; Nucul negru - Juglans nigra şi Nucul alb sau butternut - Juglans cinerea. Aceştia sunt întâlniţi în special în ţări...

DIN FRUCTELE TOAMNEI -MERELE

In Cu de toate, la: 14 Oct 2014

Informatii nutritionale Continutul caloric al unui mar depinde de marimea si greutatea acestuia. In general, un mar mediu - cu un diametru aproximativ de 6 cm - are 80 de calorii. Merele mai mici contin mai putine calorii, iar cele mai mari, mai multe calorii. Merele nu au grasimi si...

DIN FRUCTELE TOAMNEI - PERELE

In Cu de toate, la: 10 Oct 2014

Perele sunt fructe delicioase ce contin apa in proportie de 80%, fibre, acizi organici liberi potasiu, fier si vitamina C. Exista numeroase soiuri de pere care difera in functie de dimensiune, culoare (pot fi verzi, galbene, maro, rosiatice sau o combinatie intre aceste culori) si gust. Pentru a...

DIN FRUCTELE TOAMNEI - GUTUILE

In Cu de toate, la: 10 Oct 2014

Gutuile se consumă proaspete, ca hrană excelentă pentru ficat. Din fructele ajunse la maturitate, bine coapte, se prepară tonice pentru afecţiuni digestive sau respiratorii. Ca remediu expectorant şi calmant în afecţiuni precum angina pectorală, traheita, bronşita, tuberculoza,...

DIN FRUCTELE TOAMNEI - PRUNELE

In Cu de toate, la: 9 Oct 2014

Originare din Siria, fructele prunului se regasesc in mai multe soiuri si culori, toate purtand aceleasi proprietati curative. Raspandite in Europa inca de pe vremea romanilor, prunele atrag intotdeauna atentia prin culoarea lor unica, violeta, reusind de fiecare data sa se prezinte ca un aliment...

DINFRUCTELE TOAMNEI -STRUGURII

In Cu de toate, la: 9 Oct 2014

O colectie de substante vitale In compozitia strugurilor intra vitaminele A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, E, D si P, ca si saruri minerale, precum cele de fier, sodiu, calciu, potasiu, fosfor, magneziu, clor, siliciu, mangan, arsen si crom. Un kilogram de struguri echivaleaza ca valoare...

DIN FRUCTELE VERII - PEPENELE VERDE

In Cu de toate, la: 31 Iul 2014

Ce contine pepenele rosu Cu un continut de 6% zahar, 92% apa si vitaminele A, B6 si C, pepeneme verde mai contine tiamina , potasiu si magneziu. In plus, pepenii verzi contin citrulina, un aminoacid pe care organismul il foloseste pentru a produce un alt aminoacid (arginina). STIATI CA:...

Afisate 1 - 10 din 36 articole    

Postari recente

publicat la 25.01.2021

SHAKSUKA

publicat la 09.02.2020

Aperitiv bilute fantezie

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Că-ţi faci declaraţia de venituri în versuri n-ar fi chiar o problemă. Dar sacul de cartofi pe care încerci să-l îndeşi prin gura ghişeului de la “taxe şi impozite”, strigând în gura mare “haideţi, doamnă, o mică atenţie, că m-aţi ajutat şi trimestrul trecut…” e posibil să te bage în bucluc

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]