Pastele se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, se trec sub un jet de apa rece, apoi se scurg.
Intr-un bol se amesteca telemeaua rasa, smantana, laptele, condimentele si ouale batute, apoi se adauga si pastele scurse, se amesteca bine si se toarna intr-un vas de yena uns cu ulei sau...
Sosul bolognese
Ceapa si ardeiul se toaca marunt, morcovul si telina se rad prin ochiurile mici ale razatorii si se calesc in ulei intr-o cratita acoperita cu capac. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga usturoiul taiat felii subtiri si, dupa cca 5 min, carnea tocata. Se amesteca si se mentine pe...
Pastele se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, se trec sub un jet de apa rece si se scurg.
Intr-un castron incapator se amesteca branza rasa, smantana, laptele, ouale batute si grisul, apoi se adauga pastele scurse, se amesteca bine si se toarna in tava unsa cu ulei sau unt. Se coce la...
Pastele se fierb in apa cu sare si se scurg.
Ouale se bat si se amesteca cu laptele si mararul tocat.
Ceapa tocata julienne se pune intr-o tigaie cu ulei si 1 ceasca de apa si se acopera cu un capac. Se lasa sa fiarba pana scade apa si ceapa s-a inmuiat moment in care se adauga pasta de...
Pastele se fierb conform timpului indicat pe ambalaj si se trec sub un jet de apa rece.
Stafidele se oparesc si se mentin in apa fiarta cateva minute cat sa se inmoaie, apoi se stropesc cu putina esenta de rom.
Intr-un castron amesteca branza rasa, ouale, zaharul, coaja rasa de lamaie,...
Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet si se scurg.
Pieptul de pui se spala, se taie cubulete mici, se condimenteazaa cu sare si piper si se prajeste in 30 ml ulei.
Ouale se bat si se amesteca cu smantana si laptele.Ceapa tocata si morcovul ras se inabuse...
Spaghete carbonara, reţetă cu smantana
Se fierb pastele in apa cu sare, se scurg si se trec sub un jet de apa rece.
Intr-o tigaie teflonata adaugam uleiul si prajim muschiul file taiat fasii.
Smantana, galbenusurile si parmezanul le amestecam intr-un bol. Compozitia rezultata o turnam...
Budinca de spirale cu cascaval si telemea
Pastele se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, se trec sub un jet de apa rece, apoi se scurg. Intr-un bol se amesteca telemeaua rasa, smantana, laptele, condimentele si ouale batute, apoi se adauga si pastele scurse, se amesteca bine si se toarna intr-un vas de yena uns cu ulei sau...
Cannelloni alla bolognese
Sosul bolognese Ceapa si ardeiul se toaca marunt, morcovul si telina se rad prin ochiurile mici ale razatorii si se calesc in ulei intr-o cratita acoperita cu capac. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga usturoiul taiat felii subtiri si, dupa cca 5 min, carnea tocata. Se amesteca si se mentine pe...
Budinca de paste cu branza sarata
Pastele se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, se trec sub un jet de apa rece si se scurg. Intr-un castron incapator se amesteca branza rasa, smantana, laptele, ouale batute si grisul, apoi se adauga pastele scurse, se amesteca bine si se toarna in tava unsa cu ulei sau unt. Se coce la...
Budinca cu paste si spanac
Pastele se fierb in apa cu sare si se scurg. Ouale se bat si se amesteca cu laptele si mararul tocat. Ceapa tocata julienne se pune intr-o tigaie cu ulei si 1 ceasca de apa si se acopera cu un capac. Se lasa sa fiarba pana scade apa si ceapa s-a inmuiat moment in care se adauga pasta de...
Budinca cu branza dulce si stafide
Pastele se fierb conform timpului indicat pe ambalaj si se trec sub un jet de apa rece. Stafidele se oparesc si se mentin in apa fiarta cateva minute cat sa se inmoaie, apoi se stropesc cu putina esenta de rom. Intr-un castron amesteca branza rasa, ouale, zaharul, coaja rasa de lamaie,...
Budinca cu pui si legume
Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet si se scurg. Pieptul de pui se spala, se taie cubulete mici, se condimenteazaa cu sare si piper si se prajeste in 30 ml ulei. Ouale se bat si se amesteca cu smantana si laptele.Ceapa tocata si morcovul ras se inabuse...
Spaghete carbonara, reţetă cu smantana
Spaghete carbonara, reţetă cu smantana Se fierb pastele in apa cu sare, se scurg si se trec sub un jet de apa rece. Intr-o tigaie teflonata adaugam uleiul si prajim muschiul file taiat fasii. Smantana, galbenusurile si parmezanul le amestecam intr-un bol. Compozitia rezultata o turnam...