publicat la 19.05.2019
publicat la 19.05.2019
publicat la 06.12.2018
Ai grija unde-ti directionezi astazi gandurile - sfaturile sunt rar binevenite şi cei care au cea mai mare nevoie de ele sunt întotdeauna cei oare le agreează cel mai puţin.
Bucataras.ro
[email protected]
Paine rapida
Cernem faina intr-un vas, presărăm sarea, facem o gropita, adăugăm drojdia, zaharul, uleiul si apa călduță si amestecam. Framantam, o să iasă un aluat lipicios, mai presărăm faina până devine un aluat compact. Punem aluatul intr-un castron acoperit cu folie alimentara, il...
Chifle cu chimen
Din ingredientele de mai sus se face o coca: drojdia o dizolvam intr-o ceasca cu zaharul si putin lapte caldut, lasam putin pana se infoaie:) apoi o turnam in gaura facuta in faina, impreuna cu un praf de sare si incepem sa framantam pana se desprinde de pe maini. Dupa ce am terminat de...
Pizza Delaco
Aluat pizza: punem faina intr-un bol, in mijloc facem o adancitura si punem drojdia,zaharul, apa calduta si amestecam, mai punem apa framantam pana aluatul se dezlipeste dupa mana, punem si putin ulei aluatul trebuie s fie pufos si usor de manevrat. Facem si sosul: bulion, oregano, sare, ardei...
Pizza pe lipie
Ungem lipia cu sos de rosii in care am adaugat usturoi pulbere, busuioc, 1 lingurita zahar, oregano, sare,boia iute un praf. Intindem pe toata suprafata lipiei, punem toppingul cu ce avem prin frigider, (am facut cu ton si cu ceapa, pui), radem cascaval, un strop de ulei de masline si dam la...