epurasha2bb

2

Bucataras
junior

Craiova

Bucataras din 15.02.2010

RETETE467
PRIETENI170
Retete / Paste

Budinca de paste cu nuca de cocos

In Paste la 27 Ian 2011

Se pune apa cu un praf de sare la fiert si cand incepe sa clocoteasca adaugam pastele si dam focul mic. Acoperim cu capacul si din cand in cand amestecam cu grija sa nu se lipeasca pastele. Cand s-au umflat frumos si sunt moi  oprim focul si scurgem patele de apa, apoi le trecem scurt sub...

Melci cu branza dulce si stafide

In Paste la 11 Oct 2010

Se fierb pastele in apa cu putina sare, se curg si se amesteca cu untul.Apoi se bat ouale, se amesteca cu zaharul, branza faramitata si stafidele si se toarna peste paste.Se unge o craticioara de tuci cu unt si se presara putin pesmet, se toarna pastele si se da la cuptor sa se rumeneasca.

Macaroane dulci cu nuca si miere

In Paste la 28 Aug 2010

Se fierbe apa cu putina sare si cand clocoteste se adauga melcisorii.Se acopera oala si se da focul mic.Se lasa cam 1 minute maxim si se scot, se curg si se trec rapid sub jet de apa rece.Se dau deoparte si se face amestecul de branza rasa cu 2 oua batute si cu mierea.Se adauga si esenta de...

Paste cu ciuperci, ardei si dovlecel

In Spaghete la 28 Iul 2010

SE fierb spaghttele in apa cu sare acoperite la foc mic 10 minute.S scrug apoi sub un jet scurt de apa rece.Se rastoaran intr-un castron si se picura ulei de masline in care am zdrobit anterior un graunte de uturoi cu lama unui cutit lat. In timpul cat au fiert spaghettele noi am curatat...

Tagliatelle cu dovleac

In Paste la 12 Iul 2010

Se pune apa cu putina sare la fiert si cand clocoteste se adauga tagliatellele.Se acopera si se da focul mic inca 10 minute.Apoi se scurg si se tin acoperite.Se pregateste sosul diN 200 ml apa 3 linguri pasta de tomate, prazul taiat rondelute, 1 graunte usturoi taiat feliute, cubulete de dovleac,...

Cuiburi Gouda

In Spaghete la 22 Iun 2010

1.Se fierbe o punga de spaghetti in apa clocotita (in care am oparit frunze de busuioc anterior pentru ca spaghetile sa obtina culoarea verde) si dupa 10 minute adaugam o lingura cu varf de sare mare si mai lasam 2 minute sa fiarba.Apoi le scurgem, le clatim cu apa rece si picuram ulei de masline...

Paste gratinate

In Paste la 10 Iun 2010

Punem la fiert o oala cu apa si putina sare si cand clocoteste dam drumul la tagliatelle si dam focul mic.Acoperim cu capacul 6 minute si apoi scurgem apa si clatim tagliatellele sub jet scurt de apa rece. Am spalat, curatat si tocat legumele si apoi le-am pus la calit in tigaia cu 2...

''Scoici ''picante

In Paste la 22 Apr 2010

Se fierbe apa cu 1 lingura de sare.Cand clocoteste dam drumul scoicilor si dam focul mic.Acoperim oala si lasam 10 minute, amestecand din cand in cand usor cu o lingura nemetalica.Se scurg apoi pastele si se trec printr-un jet scurt de apa rece.   Separat se face sosul(cat timp au...

Parpadelle cu carnati si kaizer

In Paste la 12 Mar 2010

Se fierbe apa cu putina sare si se adauga parpadellele , se da focul mic si se acopera cu un capac sita.Apoi cand sunt gata se scurg  sub 1 jet scurt de apa rece si se amesteca cu putin unt sarat cu cimbru cat sunt inca calde.Sosul se face calind ceapa tocata marunt, apoi adaugam...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 12.03.2016

Tarta cu ciuperci si ceapa rosie

publicat la 31.08.2014

Bezele cu aroma de capsuni

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]