Parpadelle cu carnati si kaizer

de epurasha2bb in Paste, 12 Mar 2010 | 5097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 carnat de casa proaspat
  • 1 punga parpadelle (niste paste foarte late , mai late ca tagliatellele)
  • 2 linguri pasta de tomate/sos de rosii dacava place mai acrisor
  • condimente-piper, cimbru uscat,
  • 4 feliute de kaizer
  • 1 ceapa mica
  • 2 graunti de usturoi
  • 1 lingurita sos de soia
  • 1 lingurita de unt sarat cu cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parpadelle cu carnati si kaizer:

Se fierbe apa cu putina sare si se adauga parpadellele , se da focul mic si se acopera cu un capac sita.Apoi cand sunt gata se scurg  sub 1 jet scurt de apa rece si se amesteca cu putin unt sarat cu cimbru cat sunt inca calde.Sosul se face calind ceapa tocata marunt, apoi adaugam usturoiul feliute mici si continutul scos din pileita carnatului, apoi kaizerul bucatele.Spre sfarsit adaugam pasta de tomate, sosul de soia si condimentele.Mai lasam  cateva minute si apoi servim cu pastele calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parpadelle cu carnati si kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu cartofi