modules/forum/post.tpl

Ce face fetele?

24.04.2010 / 18:30

Nick: vero_closca
Bucataras incepator
Bucataras din: 17.03.2010
Retete: 264
Scrie-i mesaj privat

si eu am cateva retete care apar doar pe pagina mea si nici nu au fost adaugate la nr de retete de la pagina mea! cred ca ori au mai fost postate retetele de altcineva si eu nu stiam...ori sunt alte cauze (poate sunt prea simple retetele) .asa ca,...draga ina,  nu esti singura ale carei retete nu sunt postate pe home.

Acest mesaj a fost modificat de vero_closca
Ultima editare: 24.04.2010 18:32:11

Citeaza

24.04.2010 / 18:52

Nick: pusikmea
Bucataras senzational
Bucataras din: 27.02.2010
Retete: 696
Scrie-i mesaj privat

Ina a spus:

"Fetele" se  uita din cand in cand la rubrica "cele mai noi retete" ....si de vreo 4 ore , inca au orbul gainii . Sa inteleg ca retetele puse sambata apar duminica  ?

ina, tu stai bine tare, eu le-am postat de dimiineata la 6, ca nu mai aveam somn si nici acum nu au aparut, poate ne lamureste si pe noi cinevanu au fost acceptate sau merge greu azi site-ul?

Citeaza

24.04.2010 / 19:04

Nick: Ina
Bucataras Chef
Bucataras din: 09.04.2010
Retete: 579
Scrie-i mesaj privat

pusikmea a spus:

ina, tu stai bine tare, eu le-am postat de dimiineata la 6, ca nu mai aveam somn si nici acum nu au aparut, poate ne lamureste si pe noi cineva nu au fost acceptate sau merge greu azi site-ul?

Pai cum sa nu fie acceptate? Sunt acceptate remake-uri si retete originale nu? Ca reteta de parfe e a mea, nu e copiata de nicaieri si nu cred ca a fost postata pe aici.... A fost publicata in reviste cu numele meu....

Duminica trecuta am patit lafel. Doua dintre retete nu au fost deloc in lista. Am fost contrazisa si  am tacut

Daca ar aparea toate retetele, clasamentele cu "cele mai ....." ar fi altele, zic eu...

Nu e vorba ca am pierde noi ceva, dar n-am vazut si eu un site sa fie 100 % corect..... Sau sunt eu prea carcotasha?

Citeaza

24.04.2010 / 19:05

Bucataras Chef
Scrie-i mesaj privat

pusikmea, acum intelegi de am am zis ca seful meu are peri albi?

Citeaza

24.04.2010 / 19:36

Bucataras senzational
Scrie-i mesaj privat

Ina a spus:

Pai cum sa nu fie acceptate? Sunt acceptate remake-uri si retete originale nu? Ca reteta de parfe e a mea, nu e copiata de nicaieri si nu cred ca a fost postata pe aici.... A fost publicata in reviste cu numele meu....        Duminica trecuta am patit lafel. Doua dintre retete nu au fost deloc in lista. Am fost contrazisa si  am tacut       Daca ar aparea toate retetele, clasamentele cu "cele mai ....." ar fi altele, zic eu...       Nu e vorba ca am pierde noi ceva, dar n-am vazut si eu un site sa fie 100 % corect..... Sau sunt eu prea carcotasha?

ai dreptate ina, nici retele mele nu sunt copiate, nu stiu ce se intampla, probabil cand vor putea ne vor da un raspuns

Citeaza

24.04.2010 / 19:39

Bucataras senzational
Scrie-i mesaj privat

tocmai ce mi-au aparut retele

Citeaza

24.04.2010 / 20:01

Bucataras Chef
Scrie-i mesaj privat

pusikmea a spus:

tocmai ce mi-au aparut retele

tu ai fost mai blanda  la critici 

Citeaza

24.04.2010 / 20:07

Bucataras Chef
Scrie-i mesaj privat

Ina a spus:

tu ai fost mai blanda  la critici 

Ah, m-a auzit si mi-a aparut reteta de parfe pe pagina de home.

Citeaza

24.04.2010 / 22:46

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 938
Scrie-i mesaj privat

Retetele sint intii citite si apoi aprobate in site sau pe homepage. Ele apar automat doar in pagina personala a fiecarui bucataras.

Exista posibilitatea ca unele retete sa nu fie aprobate pe homepage, cele foarte, foarte simple ...

Azi am fost cu Ioana la un concurs de pian si n-am avut timp sa intru in admin decit spre seara .

Asta a fost motivul pentru care n-au aparut asa de repede. Mercic pt intelegere 

Acest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 24.04.2010 22:53:08

Citeaza

24.04.2010 / 22:51

Nick: ela
Bucataras senzational
Bucataras din: 02.01.2010
Retete: 424
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

Retetele sint intii citite si apoi aprobate in site sau pe homepage. Ele apar automat doar in pagina personala a fiecarui bucataras. Exista posibilitatea ca unele retete sa nu fie aprobate pe homepage, cele foarte, foarte simple ... Azi am fost cu Ioana la un concurs de pian si n-am avut timp sa intru in admin decit spre seara  . Asta a fost motivul pentru care n-au aparut asa de repede. Mercic pt intelegere 

ioana a castigat?

Citeaza

24.04.2010 / 22:52

Bucataras senzational
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

Retetele sint intii citite si apoi aprobate in site sau pe homepage. Ele apar automat doar in pagina personala a fiecarui bucataras. Exista posibilitatea ca unele retete sa nu fie aprobate pe homepage, cele foarte, foarte simple ... Azi am fost cu Ioana la un concurs de pian si n-am avut timp sa intru in admin decit spre seara  . Asta a fost motivul pentru care n-au aparut asa de repede. Mercic pt intelegere 

multumim si noi pt raspuns bucataras, eu una ma gandeam ca nu sunt acceptate pt ca sunt prea simple, dar parerea mea, este ca aici intra si cei care abia au descoperit bucataria si trebuie sa fie din toate, pt toti...toti progresam in timp, nimeni nu s-a nascut invatat

Citeaza

24.04.2010 / 22:57

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

pusikmea a spus:

multumim si noi pt raspuns bucataras, eu una ma gandeam ca nu sunt acceptate pt ca sunt prea simple, dar parerea mea, este ca aici intra si cei care abia au descoperit bucataria si trebuie sa fie din toate, pt toti ...toti progresam in timp, nimeni nu s-a nascut invatat

si asta e drept PUSIKA, insa uneori citesc(si va rog n-o luati in nume de rau-e doar parerea mea!)unele retete si ma gandesc...care e scopul postarii lor?ce invata cineva din acea reteta?pe blogul personal poti posta orice,dar aici e  un site de profil si trebuie totusi facuta o selectie, altfel bag si eu maine oua-ochiuri

Acest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 24.04.2010 23:13:17

Citeaza

24.04.2010 / 22:59

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 938
Scrie-i mesaj privat

corect, pusikmea ... iata si interpretarea Ioanei 

Citeaza

24.04.2010 / 23:01

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

nu merge video,dar nu-i nimicam intrat direct pe youtube si-am gasit alte interpretari.felicitari si ei si voua!bafta multa.

Acest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 24.04.2010 23:05:20

Citeaza

24.04.2010 / 23:05

Nick: ela
Bucataras senzational
Bucataras din: 02.01.2010
Retete: 424
Scrie-i mesaj privat

gaby_d a spus:

nu merge video,dar nu-i nimic am intrat direct pe youtube si-am gasit alte interpretari.felicitari si ei si voua!bafta multa.

eroare si la mine

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse, cu roșii și burrata - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 10:47

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

pe 11.02 la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

pe 11.02 la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

utilizatori