![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Ce face fetele?
19.04.2010 / 00:12
Citeaza
nimic pe aici in ultima vrema,fetele NU MAI FACE NIMIC,deci merg la culcare,noapte buna
20.04.2010 / 00:20
ce fac fetele in seara asta?sunt obosite?nimeni aici,nadina,miha,gaby,dana,rivka?helooooo
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 20.04.2010 00:32:15
20.04.2010 / 16:08
Citeazaela a spus:
ce fac fetele in seara asta?sunt obosite?nimeni aici,nadina,miha,gaby,dana,rivka?helooooo
mai ela, aseara m-am culcat odata cu gainile, la 8 eram in pat, m-a ajuns oboseala, nu sti cum rezisti tu sa stai mereu pana la 2-3 dim k eu as murii, serios, daca as putea as domii 12/24
20.04.2010 / 16:40
Citeazapusikmea a spus:
mai ela, aseara m-am culcat odata cu gainile, la 8 eram in pat, m-a ajuns oboseala, nu sti cum rezisti tu sa stai mereu pana la 2-3 dim k eu as murii, serios, daca as putea as domii 12/24
as dormi si eu non-stop...dar ziua,noaptea nu am somn
Recomandari pentru tine si casa ta
20.04.2010 / 19:34
Citeaza
http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/incognito-cata-cruzime-intra-intr-un-ou-183852.html
24.04.2010 / 15:02
"Fetele" se uita din cand in cand la rubrica "cele mai noi retete" ....si de vreo 4 ore , inca au orbul gainii
. Sa inteleg ca retetele puse sambata apar duminica
?
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Ina
Ultima editare: 24.04.2010 15:14:06
24.04.2010 / 15:16
Citeaza
"Supremule" , am uitat sa specific : eu nu stiu sa perii oamenii, dar la critica nu ma depaseste nimeni
24.04.2010 / 15:44
CiteazaIna a spus:
"Fetele" se uita din cand in cand la rubrica "cele mai noi retete" ....si de vreo 4 ore , inca au orbul gainii . Sa inteleg ca retetele puse sambata apar duminica ?
ina,fetele nu au orbul gainilor,stam bine cu vederea cat de cat,dar probabil ca cei din conducere nu ti-au acceptat reteta din vreo cauza de ei stiuta si nu ti-ai pus reteta pe home ci o ai doar pe pagina ta,mie una mi-a placut,dar ei poate considera altceva
24.04.2010 / 16:24
Citeazaela a spus:
ina,fetele nu au orbul gainilor,stam bine cu vederea cat de cat,dar probabil ca cei din conducere nu ti-au acceptat reteta din vreo cauza de ei stiuta si nu ti-ai pus reteta pe home ci o ai doar pe pagina ta,mie una mi-a placut,dar ei poate considera altceva
Ideea e ca atunci cand am spus prima data ca retetele mele n-au aparut deloc la rubrica aia, dl. "Supremu" m-a contrazis, desi eu m-am tot uitat pe aici....
. Acum se intampla acelasi lucru. Sa inteleg ca vizionate si votate trebuie sa fie doar anumite retete?
Este pacat doar de retetele ce nu apar aici, ca n-oi fi eu singura in situatia asta ... Ori reteta de parfe chiar merita sa fie citita si incercata
P.S. acestea sunt doar dileme ale mele, nu fac reprosuri nimanui. In fond, nici nu mi s-a uscat bine cerneala aici....
24.04.2010 / 16:39
CiteazaIna a spus:
Ideea e ca atunci cand am spus prima data ca retetele mele n-au aparut deloc la rubrica aia, dl. "Supremu" m-a contrazis, desi eu m-am tot uitat pe aici.... . Acum se intampla acelasi lucru. Sa inteleg ca vizionate si votate trebuie sa fie doar anumite retete? Este pacat doar de retetele ce nu apar aici, ca n-oi fi eu singura in situatia asta ... Ori reteta de parfe chiar merita sa fie citita si incercata P.S. acestea sunt doar dileme ale mele, nu fac reprosuri nimanui. In fond, nici nu mi s-a uscat bine cerneala aici....
la dilemele astea iti va raspunde cu siguranta bucataras,este intotdeauna prompt si nepartinitor
24.04.2010 / 16:48
Citeazaela a spus:
la dilemele astea iti va raspunde cu siguranta bucataras,este intotdeauna prompt si nepartinitor
astept
Cred ca-si face somnul de frumusete, acum
24.04.2010 / 16:50
Citeazaela a spus:
Pai spune si tu: de unde sa stie lumea ca s-au postat retete noi, daca nu din rubrica aia? Uitandu-te pe aici, ai zice ca nu mai gateste nimeni....
24.04.2010 / 17:04
Ina a spus:
astept Cred ca-si face somnul de frumusete, acum
bucataras nu are numai asta pe cap,are multe altele nu numai site-ul asta,intrebari poti sa ii pui si la oana,iti poate raspunde la fel de bine cand este prin preajma
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 24.04.2010 17:05:03
24.04.2010 / 17:24
Citeazaela a spus:
bucataras nu are numai asta pe cap,are multe altele nu numai site-ul asta,intrebari poti sa ii pui si la oana,iti poate raspunde la fel de bine cand este prin preajma
Multumesc, Ela.
Intrebarile mi le pun mie, nu trag pe nimeni la raspundere.
Poate cineva o sa tina cont de aspectele astea... Ma gandesc ca unora le-o fi jena sa deschida subiectul asta . Eu n-am ce pierde, poate doar sa ma intorc la saracie