![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Ce face fetele?
24.04.2010 / 23:06
Citeaza
Da, nu stiu de ce nu merge inca video ... Uite altul, de la un concurs la care a luat locul 1
24.04.2010 / 23:10
CiteazaBucataras a spus:
Da, nu stiu de ce nu merge inca video ... Uite altul, de la un concurs la care a luat locul 1
frumos,foarte frumos canta,bravo,ai o fetita minunata
dar sa nu uitam si de matei,cu el nu ai nimic?
24.04.2010 / 23:11
Citeaza
Vero - am schimbat regula. Acum numarul retetelor din boxul de profil = numarul retetelor din pagina bucatarasului respectiv. Cind ai remarcat tu, se contorizau la numar doar retetele care erau publicate pe home
24.04.2010 / 23:13
Ela - Ioana face engleza de la 3 ani, cinta la pian din clasa 1, picteaza si de anul asta merge la karate. Maty din toamna skimba ritmul, deocamdata este setat pe "joaca" :))) (face si el karate, dar inca nu loe percepe ca un sport)
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 24.04.2010 23:14:09
24.04.2010 / 23:15
Bucataras a spus:
Ela - Ioana face engleza de la 3 ani, cinta la pian din clasa 1, picteaza si de anul asta merge la karate. Maty din toamna skimba ritmul, deocamdata este setat pe "joaca" :))) (face si el karate, dar inca nu loe percepe ca un sport)
fetita asta mai are timp sa respire?dar e bine sa ti copiii ocupati in ziua de azi,sa nu stea acasa la calculator toata ziua
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 24.04.2010 23:16:00
Recomandari pentru tine si casa ta
Friteuza cu aer cald si functie steamer, Breville, VDF133X
Vas cuptor, capac, fonta emailata,4.7L,rotund, portocaliu
24.04.2010 / 23:18
Citeazagaby_d a spus:
si asta e drept PUSIKA, insa uneori citesc(si va rog n-o luati in nume de rau-e doar parerea mea!)unele retete si ma gandesc...care e scopul postarii lor?ce invata cineva din acea reteta? pe blogul personal poti posta orice,dar aici e un site de profil si trebuie totusi facuta o selectie, altfel bag si eu maine oua-ochiuri
gaby nu cred ca o ia nimeni in nume de rau, suntem aici pt a comunica si pt a ne sp parerile, asadar, tocmai pt ca este un site de profil, eu cred ca au ce invata totusi, cum eu intru aici pt a invata de la altii, poate si de la mine, au ce invata unii, eu stiu ca am unele retete simple , si dupa cum am mai sp, nimeni nu s-a nascut invatat, nu este un site doar pt experti, cred eu, oricum daca am inteles eu bine, acele retete simple nu sunt cotate, apar doar pe pagina fiecaruia...
24.04.2010 / 23:23
CiteazaBucataras a spus:
wow, chiar asa, cand mai respira? felicitari, trebuie sa fi tare madru cu asa copii
24.04.2010 / 23:26
Sa stiti ca asta (umplutul timpului) este o idee pe care o sustin. Copiii de azi sint foarte expusi ... Insa, dupa cum vedeti, n-am facut o lista cu meditatii la mate, fizica, chimie, etc ...ci una de activitati frumoase, care sa o dezvolte fara a o chinui
. Le face cu drag. Inclusiv karatele, care i-au dat mai multa incredere si atitudine
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 24.04.2010 23:27:26
24.04.2010 / 23:28
CiteazaBucataras a spus:
Sa stiti ca asta (umplutul timpului) este o idee pe care o sustin. Copiii de azi sint foarte expusi ... Insa, dupa cum vedeti, n-am facut o lista cu meditatii la mate, fizica, chimie, etc ...ci una de activitati frumoase, care sa o dezvolte fara a o chinui . Le face cu drag. Inclusiv karatele, care i-au dat mai multa incredere si atitudine
forte important este ca un copil sa faca ceva de drag, fara sa-i impuii, sper si eu din tot sufletul sa reusesc performanta asta si sa-l las pe el sa aleaga
24.04.2010 / 23:29
Bucataras a spus:
Sa stiti ca asta (umplutul timpului) este o idee pe care o sustin. Copiii de azi sint foarte expusi ... Insa, dupa cum vedeti, n-am facut o lista cu meditatii la mate, fizica, chimie, etc ...ci una de activitati frumoase, care sa o dezvolte fara a o chinui . Le face cu drag. Inclusiv karatele, care i-au dat mai multa incredere si atitudine
mai ce bataie o sa primesti daca nu o asculti
putin parinti se mai ocupa de copiii lor in ziua de azi,si e pacat,de aceia ajung sa te omoare,sau mai rau,sa se omoare,se simt singuri probabil,chiar daca au parinti
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 24.04.2010 23:31:08
24.04.2010 / 23:32
Citeazaela a spus:
mai ce bataie o sa primesti daca nu o asculti putin parinti se mai ocupa de copiii lor in ziua de azi,si e pacat,de aceia ajung sa te omoare,sau mai rau,sa se omoare,se simt singuri probabil,chiar daca au parinti
ela, din pacate ai mare dreptate, insa sa ne fereasca D-zeu de asa ceva, dar totusi eu cred ca mai conteza si educatia pe care o primesti si f mult anturajul
24.04.2010 / 23:34
Citeazapusikmea a spus:
gaby nu cred ca o ia nimeni in nume de rau, suntem aici pt a comunica si pt a ne sp parerile, asadar, tocmai pt ca este un site de profil, eu cred ca au ce invata totusi, cum eu intru aici pt a invata de la altii, poate si de la mine, au ce invata unii, eu stiu ca am unele retete simple , si dupa cum am mai sp, nimeni nu s-a nascut invatat, nu este un site doar pt experti, cred eu, oricum daca am inteles eu bine, acele retete simple nu sunt cotate, apar doar pe pagina fiecaruia...
pusik,in pagina ta,chiar n-am sesizat nicio reteta de genul celor la care m-am referit,dar nu-i frumos sa personalizam,asa ca tac
24.04.2010 / 23:36
Citeazapusikmea a spus:
ela, din pacate ai mare dreptate, insa sa ne fereasca D-zeu de asa ceva, dar totusi eu cred ca mai conteza si educatia pe care o primesti si f mult anturajul
nu neaparat anturajul,eu stiu din experienta ca am avut prietene cu care nu ma lasau ai mei dar nu au reusit sa ma faca altfel decat eram,conteaza caracterul
24.04.2010 / 23:36
CiteazaBucataras a spus:
corect, pusikmea ... iata si interpretarea Ioanei
vai ce frumos, doamne ce-i merg degetele
felicitari inca odata, ai o minune de fata