modules/forum/post.tpl

Ce face fetele?

24.04.2010 / 23:06

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 938
Scrie-i mesaj privat

Da, nu stiu de ce nu merge inca video ... Uite altul, de la un concurs la care a luat locul 1

Citeaza

24.04.2010 / 23:10

Nick: ela
Bucataras senzational
Bucataras din: 02.01.2010
Retete: 424
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

Da, nu stiu de ce nu merge inca video ... Uite altul, de la un concurs la care a luat locul 1

frumos,foarte frumos canta,bravo,ai o fetita minunata dar sa nu uitam si de matei,cu el nu ai nimic?

Citeaza

24.04.2010 / 23:11

Bucataras suprem
Scrie-i mesaj privat

Vero - am schimbat regula. Acum numarul retetelor din boxul de profil = numarul retetelor din pagina bucatarasului respectiv. Cind ai remarcat tu, se contorizau la numar doar retetele care erau publicate pe home

Citeaza

24.04.2010 / 23:13

Bucataras suprem
Scrie-i mesaj privat

Ela - Ioana face engleza de la 3 ani, cinta la pian din clasa 1, picteaza si de anul asta merge la karate. Maty din toamna skimba ritmul, deocamdata este setat pe "joaca" :))) (face si el karate, dar inca nu loe percepe ca un sport)

Acest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 24.04.2010 23:14:09

Citeaza

24.04.2010 / 23:15

Bucataras senzational
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

Ela - Ioana face engleza de la 3 ani, cinta la pian din clasa 1, picteaza si de anul asta merge la karate. Maty din toamna skimba ritmul, deocamdata este setat pe "joaca" :))) (face si el karate, dar inca nu loe percepe ca un sport)

fetita asta mai are timp sa respire?dar e bine sa ti copiii ocupati in ziua de azi,sa nu stea acasa la calculator toata ziua

Acest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 24.04.2010 23:16:00

Citeaza

24.04.2010 / 23:18

Nick: pusikmea
Bucataras senzational
Bucataras din: 27.02.2010
Retete: 696
Scrie-i mesaj privat

gaby_d a spus:

si asta e drept PUSIKA, insa uneori citesc(si va rog n-o luati in nume de rau-e doar parerea mea!)unele retete si ma gandesc...care e scopul postarii lor?ce invata cineva din acea reteta? pe blogul personal poti posta orice,dar aici e  un site de profil si trebuie totusi facuta o selectie, altfel bag si eu maine oua-ochiuri

gaby nu cred ca o ia nimeni in nume de rau,  suntem aici pt a comunica si pt a ne sp parerile, asadar, tocmai pt ca este un site de profil, eu cred ca au ce invata totusi, cum eu intru aici pt a invata de la altii, poate si de la mine, au ce invata unii, eu stiu ca am unele retete simple , si dupa cum am mai sp, nimeni nu s-a nascut invatat, nu este un site doar pt experti, cred eu, oricum daca am inteles eu bine, acele retete simple nu sunt cotate, apar doar pe pagina fiecaruia...

Citeaza

24.04.2010 / 23:23

Bucataras senzational
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

wow, chiar asa, cand mai respira? felicitari, trebuie sa fi tare madru cu asa copii

Citeaza

24.04.2010 / 23:26

Bucataras suprem
Scrie-i mesaj privat

Sa stiti ca asta (umplutul timpului) este o idee pe care o sustin. Copiii de azi sint foarte expusi ... Insa, dupa cum vedeti, n-am facut o lista cu meditatii la mate, fizica, chimie, etc ...ci una de activitati frumoase, care sa o dezvolte fara a o chinui . Le face cu drag. Inclusiv karatele, care i-au dat mai multa incredere si atitudine 

Acest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 24.04.2010 23:27:26

Citeaza

24.04.2010 / 23:28

Bucataras senzational
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

Sa stiti ca asta (umplutul timpului) este o idee pe care o sustin. Copiii de azi sint foarte expusi ... Insa, dupa cum vedeti, n-am facut o lista cu meditatii la mate, fizica, chimie, etc ...ci una de activitati frumoase, care sa o dezvolte fara a o chinui  . Le face cu drag. Inclusiv karatele, care i-au dat mai multa incredere si atitudine 

forte important este ca un copil sa faca ceva de drag, fara sa-i impuii, sper si eu din tot sufletul sa reusesc performanta asta si sa-l las pe el sa aleaga

Citeaza

24.04.2010 / 23:29

Bucataras senzational
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

Sa stiti ca asta (umplutul timpului) este o idee pe care o sustin. Copiii de azi sint foarte expusi ... Insa, dupa cum vedeti, n-am facut o lista cu meditatii la mate, fizica, chimie, etc ...ci una de activitati frumoase, care sa o dezvolte fara a o chinui  . Le face cu drag. Inclusiv karatele, care i-au dat mai multa incredere si atitudine 

mai ce bataie o sa primesti daca nu o ascultiputin parinti se mai ocupa de copiii lor in ziua de azi,si e pacat,de aceia ajung sa te omoare,sau mai rau,sa se omoare,se simt singuri probabil,chiar daca au parinti

Acest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 24.04.2010 23:31:08

Citeaza

24.04.2010 / 23:32

Bucataras senzational
Scrie-i mesaj privat

ela a spus:

mai ce bataie o sa primesti daca nu o asculti putin parinti se mai ocupa de copiii lor in ziua de azi,si e pacat,de aceia ajung sa te omoare,sau mai rau,sa se omoare,se simt singuri probabil,chiar daca au parinti

ela, din pacate ai mare dreptate, insa sa ne fereasca D-zeu de asa ceva, dar totusi eu cred ca mai conteza si educatia pe care o primesti si f mult anturajul

Citeaza

24.04.2010 / 23:34

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

pusikmea a spus:

gaby nu cred ca o ia nimeni in nume de rau,  suntem aici pt a comunica si pt a ne sp parerile, asadar, tocmai pt ca este un site de profil, eu cred ca au ce invata totusi, cum eu intru aici pt a invata de la altii, poate si de la mine, au ce invata unii, eu stiu ca am unele retete simple , si dupa cum am mai sp, nimeni nu s-a nascut invatat, nu este un site doar pt experti, cred eu, oricum daca am inteles eu bine, acele retete simple nu sunt cotate, apar doar pe pagina fiecaruia...

pusik,in pagina ta,chiar n-am sesizat nicio reteta de genul celor la care m-am referit,dar nu-i frumos sa personalizam,asa ca tac

Citeaza

24.04.2010 / 23:36

Bucataras senzational
Scrie-i mesaj privat

pusikmea a spus:

ela, din pacate ai mare dreptate, insa sa ne fereasca D-zeu de asa ceva, dar totusi eu cred ca mai conteza si educatia pe care o primesti si f mult anturajul

nu neaparat anturajul,eu stiu din experienta ca am avut prietene  cu care nu ma lasau ai mei dar nu au reusit sa ma faca altfel decat eram,conteaza caracterul

Citeaza

24.04.2010 / 23:36

Bucataras senzational
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

corect, pusikmea ... iata si interpretarea Ioanei 

vai ce frumos, doamne ce-i merg degetele felicitari inca odata, ai o minune de fata

Citeaza

24.04.2010 / 23:37

Nick: miha
Bucataras Suprem
Bucataras din: 24.03.2009
Retete: 1130
Scrie-i mesaj privat

Felicitari Ioanei. Un copil deosebit si talentat.

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse, cu roșii și burrata - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 10:47

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

pe 11.02 la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

pe 11.02 la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

utilizatori