horia

1

Bucataras
incepator

Madrid

Bucataras din 07.04.2011

RETETE18
PRIETENI67
Retete / Mancaruri cu carne

Carne de vita cu legume a la grill

In Vita la 11 Feb 2012

Se spala bine cu apa rece,legumele si carnea,apoi se pun sa se scurga pe un servet curat.Se taie legumele rondele de 1/2 cm si se pun pe gratarul incins,intorcandu-se pe ambele fete,pana cand se frig bine si capata o culoare aramie. Tot atunci punem si carnea,dupa ce in prealabil i-am presarat...

Rosii umplute cu carne de porc si orez la cuptor

In Porc la 7 Sep 2011

Se spala rosiile, se taie un capacel in partea de sus a fiecareia si li se scoate miezul.Se curata ceapa,se pune la calit foarte putin,dupa care se adauga carnea tocata,orezul,condimentele,sarea,cimbrul si miezul tocat marunt care ne-a ramas de la curatatul rosiilor.Se pune putina apa si se lasa...

File de vita a la grill,cu garnitura de ciuperci si masline

In Vita la 3 Sep 2011

Se taie carnea in file (mie-mi place mai grosuta,sa ramana suculenta dupa prajire),se spala,se usuca intr-un servet curat ,se condimenteaza si se pune la prajit cca. 20-25 min. Ciupercile se curata de impuritati,se spala prin mai multe ape,se scurg si se pun la fiert cu putina sare 20min.,dupa...

Chiftelute din carne de porc si vita,cu garnitura de legume si ciuperci

In Mancaruri cu carne la 25 Iul 2011

Carnea tocata se condimenteaza dupa gust (eu pun si cimbru la chiftele),se pun cartofii rasi pe razatoarea mica,dupa ce s-au stors de amidon,feliile de paine udate cu apa,apoi stoarse,usturoiul,putin bicarbonat (un vf. de cutit).ouale batute spuma.framantam compozitia,adaugand apa calda sau supa...

Pui la cuptor (facut pe sticla),cu garnitura de legume

In Pui la 23 Iul 2011

Se spala puiul si se pune de seara intr-un bait facut din mujdei de usturoi,zeama de la o lamaie,condimente,sare si putin ulei de masline.A doua zi se scoate puiul ,se aseaza intr-o tava sau vas de lut (introdus intr-o sticla de 330 ml.)in care am pus condimente si putina apa.Completam vasul sau...

Carne de vita la grill electric,cu garnitura de cartofi fierti

In Vita la 12 Iul 2011

Se taie carnea in file de 0.5 cm grosime,se spala si se usuca intr-un prosop curat.Dupa aceea o condimentam si o saram foarte putin,apoi o punem la fript pe un grill (indicat este pe carbuni din lemn),pana cand se rumeneste pe ambele parti.Mie-mi place mai "facuta".Cand o scoatem de pe gratar,o...

Orez basmati cu costita de porc la tigaie

In Mancaruri cu carne la 7 Iul 2011

Cum se prepara orezul: (aceasta reteta o stiu de la un prieten din guineea ecuatoriala) Masurile pe care le folosesc de obicei ,sunt paharul sau cana.Azi am folosit o cana.deci la o cana rasa de orez,se pun doua cani (cu aceeasi cana) si un sfert de apa la fiert,cu putina sare,delikat dupa...

Purcelus de lapte la cuptor,cu garnitura din legume si ciuperci

In Porc la 5 Iul 2011

Se  spala carnea,apoi se zvanteaza intr-un prosop uscat si se pune intr-un bait facut din apa,mujdei de usturoi,condimente ptr. carne de porc si zeama de la o lamaie,cu o seara inainte de-a prepara-o. A doua zi o scoatem si o asezam pe un blat,condimentand-o inca odata dupa gust,apoi in...

Purcelus de lapte la cuptor

In Porc la 25 Apr 2011

Este bine daca inainte de frigere,il vom condimenta si-l vom tine la marinat o noapte,intr-un bait facut din apa,boia de ardei,oregano,sare,usturoi si zeama de lamaie. se scoate si se aseaza de preferinta intr-un vas de lut ,uns in prealabil cu ulei de masline sau cand nu avem asa ceva,ungem...

Piure de cartofi cu snitele din pulpa de porc

In Porc la 10 Apr 2011

Se spala bine carnea,se usuca intr-un servet,apoi se taie filete de cca.1/2 cm grosime.Se bat cu ciocanul de snitele pe ambele parti,apoi se stropesc cu zeama de lamaie, se condimenteaza si se dau la rece.(carnea este bine sa stea putin la rece condimentata, inainte de-a fi prajita). Se bat...

Frigarui din pulpa de porc , cu garnitura de cartofi prajiti

In Porc la 8 Apr 2011

Spalam bine carnea,o uscam cu un servet,dupa care o taiem cuburi de aproximativ 2cm.(pot fi si mai mari.cu cat sunt mai mari,cu atat ramane mai suculenta friptura).dupa ce am taiat carnea,o asezam intr-un vas,unde o amestecam cu condimentele delikat,sarea, piperul si zeama de lamaie (zeama de...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 10.02.2012

Salata "coloré",cu rosii kumato

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]