File de vita a la grill,cu garnitura de ciuperci si masline

de horia in Vita, 3 Sep 2011 | 8015 vizualizari

 

BINE V-AM REGASIT!
Va prezint un fel de mancare sanatos,usor de preparat,ieftin si la indemana oricui.

Va doresc pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 500g file de vitel (carne tanara)
  • condimente ptr. carne la gratar
  • sare
  • piper
  • 200g masline
  • 600g ciuperci de padure
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de vita a la grill,cu garnitura de ciuperci si masline:

Se taie carnea in file (mie-mi place mai grosuta,sa ramana suculenta dupa prajire),se spala,se usuca intr-un servet curat ,se condimenteaza si se pune la prajit cca. 20-25 min.

Ciupercile se curata de impuritati,se spala prin mai multe ape,se scurg si se pun la fiert cu putina sare 20min.,dupa care se scot,se scurg bine si se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei.Se condimenteaza cu delicat,se adauga cateii de usturoi taiati fin,se adauga si putina apa in care au fiert ciupercile si se amesteca continuu 10 min la 150 grade.Cand apa a secat,se aseaza pe o farfurie si se servesc impreuna cu carnea de vita,adaugand cateva masline.

VA DORESC POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de vita a la grill,cu garnitura de ciuperci si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Papoutsakis