mihaelabod

1

Bucataras
incepator

gignac la nerthe

Bucataras din 20.04.2010

RETETE1
PRIETENI1
Retete

Tort a la Mihaela

In Torturi la 30 Ian 2011

Se separa albusurile de galbenusuri,se bat spuma albusurile cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca cu zaharul,esenta,coaja rasa de portocale si se mixeaza bine pana devin albicioase,dupa care se adauga albusurile si se amesteca cu o lingura sau cu o paleta de jos in sus,usor sa nu se lase...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Mai bine burtos de la bere decât cocoșat de la muncă!Nu?

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]