
publicat la 26.03.2019
publicat la 21.03.2019
publicat la 16.03.2019
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Toba
Stomacul porcului, besica se spala foarte bine (din multe ape), se verifica sa nu fie spart. Se pun la foc foarte mic (sa nu se tulbure) cu sare, piper si foi dafin, cand se desprinde carnea de pe oase, se alege, se taie bucatele si se baga in stomac. Adaugam in apa in care a fiert...
Sunca de pui
Punem bucata de pui intr-un vas de yena,condimentam dupa gust cu condimentele de mai sus. Taiem usturoiul feliute si le adaugam in vas,la fel si frunzele de dafin si stropim puiul cu ulei. Adaugam 1 pahar de apa sau supa si invelim vasul in folie de aluminiu. Dam puiul la cuptor cca 40 de...