nadina73

3

Bucataras
talentat

Sant Carles de la Rapita

Bucataras din 19.02.2010

RETETE738
PRIETENI228
Retete / Supe/Ciorbe

Supa cu stelute de post

In Supe/Ciorbe la 23 Mai 2010

Se curata zarzavaturile si se pun la fiert cu apa si putin delikat Cand zarzavaturile sant fierte se strecoara supa (eu asa fac mereu)apoi se pun stelutele sa fiarba in supa 5-6 minute dupa care se stinge focul Eu pun din nou in supa doar morcovi,piticilor mei le plac mult morcovii fierti...

Ciorba de cartofi cu aripioare de pui

In Supe/Ciorbe la 17 Mai 2010

Se curata bine aripile (am pus doar partea de sus,e cu mai multa carne)apoi se pun sa fiarba in apa cu sare Cand aripile au dat 2-3 clocote se spumeaza bine apoi se pune morcovul taiat rondele si ceapa si se lasa sa fiarba 10 minute dupa care punem si cartofi curatati si taiati cubulete, se...

Ciorba de fasole verde-post

In Supe/Ciorbe la 15 Mai 2010

Se curata morcovul ,telina se taie bucatele, se curata si ceapa si se pun sa fierba in apa cu sare si ardeiul taiat intr-o oala cu  3-4 litri cu apa Fasolea se curata si se spala bine apoi se taie bucatele si se pune peste zarzavaturi si se lasa sa fierba impreuna toate Cand fasolea...

Ciorba de salata cu slanina

In Ciorbe la 12 Mai 2010

Se curata usturoiul si se piseaza marunt apoi se caleste in putin ulei ,dupa care se pune salata spalata si taiata marunt. Se calesc impreuna pana se inmoaie bine salata ,apoi se pune sare si 3-4 litri apa.Se lasa sa fiarba la foc mic. Intre timp se taie slanina feliute subtiri si se cresteaza...

Ciorbita cu bors

In Ciorbe la 9 Mai 2010

Se pun oasele si carnea taiata cubulete mici la fiert cu putina sare in 3-4 litri de apa. Se spumeaza bine dupa care se pun zarzavaturile. Morcovul,telina ,patrunejelul,ardeiul se taie cubulete mici, apoi se calesc in putin ulei 4-5  minute dupa care se pun peste carne si oase ,se lasa...

Supa cu galuste si bulion

In Supe/Ciorbe la 7 Mai 2010

Se curata zarzavaturile si se taie in 4-6 bucati, ceapa se curata si se lasa intreaga Se pun zarzavaturile si carnea la fiert ,impreuna cu boabele de piper si patrujelul verde legat cu ata si daca aveti si frunze de telina da un gust foarte bun( eu nu am avut) Cand sunt fierte se...

Ciorba de perisoare cu bors

In Ciorbe la 2 Mai 2010

Se curata morcovul,patrunjelul si telina si se taie bucatele apoi se pun sa fierba in apa cu sare si ceapa intreaga si cuburile de knor(i da o arama foarte buna,nu e sanantos........ Carnea tocata foarte fin se amesteca bine cu sare piper si 1-2 oua si se ameteca bine,dupa care se fac...

Ciorba cu "lascute"

In Ciorbe la 26 Apr 2010

Se curata zarzavaturile si se taie in bucati mai mari ,apoi se pun la fiert cu sare ,ceapa  si ciolanu afumat(costita in cazul meu) Cand ciolanul e fiert si zarzavaturile se pun pastele fainoase (lascutele) se lasa sa fierba bina apoi se pune borsul si pasta de tomate si se mai lasa sa...

Ciorba de fasole cu costita si paste fainoase

In Supe/Ciorbe la 20 Apr 2010

Se curata morcovul,patrujelu,telina si se taie cubulete,apoi se calesc in putin ulei,dupa care se pune ardeiul taiat si el cubulete . Se pune apa peste zarzavaturile calite apoi costita taiat si fasolea(care eu am pus-o de seara la inmuita in apa rece)sare si se lasa sa fierba bine. Cand...

Supa cu galuste de gris

In Supe/Ciorbe la 18 Apr 2010

Se spala carnea, apoi se pune la fiert in apa cu sare. eu o spumez bine, dupa care pun zarzavaturile intregi sau taiete, boabele de piper ,patrunjelul verde si frunze de telina (daca aveti)si se lasa sa fiarba bine. Cand carnea e fiarta se strecoara bine supa si zeama se pune din nou pe foc...

Ciorba aita dreasa cu ou si smantana

In Supe/Ciorbe la 15 Apr 2010

Se curata zarzavaturile morcovul,patrujelul si telina(telina eu nu am pus si patrunjel numai jumatate ca nu mai am)  usturoiul verde si se toca sau se taie marunt apoi se calesc in putin ulei de masline apoi se pune apa ,sare si delikat(1-2 lingurite)aripile de pui taiate si se lasa sa...

Ciorba de miel cu leustean

In Supe/Ciorbe la 9 Apr 2010

sincer nici nu eram acasa cand sotul meu a facut ciorba cada am venit era aproape gata,asa ca am sa va zic reteta dupa cum mi-a zis el ca a pregatit A curatat toate zarzavaturile si le-a taiat cubulete(are o rabdare........)apoi le-a pus la fiert.Cranea de miel a fiert-o in prealabil in oala...

ciorba de omleta

In Supe/Ciorbe la 7 Apr 2010

Se prepara omleta din 10 albusuri si 8 galbenusuri (2 raman pnetru final la dres cu smantana) se ameteca bine cu putin sare apoi se pune ardeiul rosu taiat cubulete si patrunjel verde tocata si se coc 2 omlete in tigaie cu capac ,dupa care se intorc pe capac si se coc si pe partea cealalata si...

Supa de cartofi cu smantana si foi de dafin

In Supe/Ciorbe la 25 Mar 2010

Se curata cortofi si se taie cubulete apoi se pun la fiert cu morcovi curatati si taiati rondele,telina bucatele si ardeiul rosu bucati mai mari,ceapa intrega,sare si putin delikat si se lasa sa fiarba. Se caleste in putin ulei faina si apoi se pune cate putin lapte sa nu se faca cocoloase si...

Bors de cartofi cu fidea-post

In Supe/Ciorbe la 16 Mar 2010

Se curata morcovul,telina si se dau prin razuitoarea cea mare apoi se calesc cu ceapa taiat marunt si ardeiul rosu taiat cubulete 3-4 minute Se pun cartofi curatati si taiati cubulete si apase pune sare si cu zarzavaturile.Se lasa sa firba bine toate apoi se pune pasta de tomate 4-5...

Supa de chimion (chimen )-post

In Supe/Ciorbe la 11 Mar 2010

Se curata  morcovul si radacina de patrunjel se taie in 4-6 si se pun sa fierba impreuna cu 1 ceapa intr-o oala cu apa(4-5 litri apa eu atat am facut) iar apoi se pune ardeiul Intre timp se pune intr-o craticioara uleiul si faina sa se prajeasca putin apoi se adauga semintele de chimion...

Ciorba Aita-post

In Supe/Ciorbe la 7 Mar 2010

Se pune intr-o oala sa fiarba apa cu zarzavaturile taiate in 4 cu sare ,cand aproape sant fierte se pune orezul.Dupa ce toate s-au fiert bine se pune pasta de tomate(5-6 linguri) si usturoiul pisat se lasa sa mai dea 2 -3 clocote dupa care se ia de pe foc si se pun frunzele de patrunjel si telina...

Supa alfabet

In Supe/Ciorbe la 7 Mar 2010

Se spala bine carnea(eu pun pulpe pt ca piticilor mei le plac pulpele de pui) si se pune la fiert intr-o oala cu apa si putina sare,se lasa sa dea 2-3 clocote si se spumeaza bine apoi punem zarzavaturile taiata in 4(cum doriti)delikatu si boabele de piper(vor da o arama forte buna,daca nu se pune...

Ciorba de salata cu lapte de soia-post

In Supe/Ciorbe la 2 Mar 2010

Se curata usturoiul si se piseaza ,apoi se caleste in putin ulei de masline 1-2 minute dupa care se pune salata sapalat si taiat marunt,se lasa sa se inmoaia putin salata in ulei la foc mic  amestacand continu sa nu se prinda. Dupa se sa calit putin salata se pun 2-2,5 litri de apa ,sarea...

Ciorba cu moare (zeama de varza)

In Supe/Ciorbe la 28 Feb 2010

se curata radacinoasele si  se taie cubulete, la fel si ardeiul rosu, apoi se calesc in putin ulei de masline 3-4 minute Intr-o oala se pun 4 litri de apa si ceapa cu delicatul sa fiarba,dupa care se adauga radacinoasele calite .Se lasa sa dea 2-3 clocote impreuna ,apoi se pun conopida,...

Ciorba de fasole boabe cu paste fainoase (reteta de post)

In Supe/Ciorbe la 22 Feb 2010

Se spala fasolea si se lasa la inmuiat in apa rece de seara pana dimineata, dupa care se arunca apa si se pune la fiert intr-o oala cu apa de 5 litri (am pus eu) , sa dea cateva clocote, apoi arunci apa, nu te baloneaza asa tare. Separat cureti zarzavaturile, morcovul, patrunjelul radacina,...

Afisate 31 - 51 din 51 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Puneţi degetul pe rană şi apăsaţi. Dacă faceţi totul corect, o să îl doară şi mai tare.

 
 
 
Retete preferate
Turtite simple

Voturi:29

Gogosari in sos

Voturi:30

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]