-tony-

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 25.08.2012

RETETE46
PRIETENI162
Retete / Mancaruri cu carne

Musaca de vinete cu dovlecei

In Mancaruri cu carne la 12 Feb 2014

Vinetele le spalam,le taiem felii subtiri pe lung, presaram sare si le lasam la scurs. Dovleceii ii spalam ,ii taiem felii pe lung. Intr-o tigaie punem putin ulei si prajim feliile de dovlecei si feliile de vinete.Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina excesul de ulei....

Pui la tigaie cu sos

In Pui la 8 Iul 2013

Legumele se spala .Rosiile le curatam de coaja. In robotul de bucatarie,punem rosiile,dovlecelul taiat cuburi,ardeiul.Se formeaza un sos. Intr-o tigaie cu putin ulei rumenim carnea pe ambele parti cu usturoiul curatat.Cand usturoiul a prins culoare il indepartam. Adaugam peste carne...

Cartofi noi cu carne la cuptor

In Porc la 3 Iul 2013

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert in jur de 6 minute. Carnea taiata cuburi se pune intr-o tigaie cu putin ulei pina se rumeneste pe ambele parti.Se adauga un pahar de apa.Se lasa la foc potrivit  pina scade apa. Mozzarella o taiem cuburi. Intr-o tava pentru cuptor punem...

Un fel de musaca

In Mancaruri cu carne la 6 Ian 2013

Cartofii se curata de cooaja,se spala si se taie felii care se prajesc in ulei incins. Intr-un vas pentru cuptor punem un strat cartofi,un strat mozzarella taiata felii,crenvusti taiati rondele,baconul taiat foarte subtire,kaizerul taiat julienne,sare,piper si apoi un nou rind cartofi si iar...

Omleta

In Mancaruri cu carne la 5 Ian 2013

Ouale se bat cu sare si piper.Se adauga putin lapte.se calesc ardeii ,dovlecei.cind acestia s-au calit,adaugam kaizerul,crenvustii si salamul taiate julienne.Lasam sa se rumeneasca dupa care punem ouale. Lasam pe foc pina se incheaga dedesubt .Apoi adaugam rosia taiata felii si mozzarella...

Iepure cu legume

In Mancaruri cu carne la 2 Ian 2013

Legumele le curatam si le spalam. Cartofii ii taiem cuburi mari, dovlecelul rondele mari, ardeiul se taie cuburi mari, ceapa se taie rondele. Intr-o tigaie punem ulei. Cand este incins se pune iepurele taiat in bucati, ceapa si usturoiul. Cand s-au rumenit putin adaugam legumele. Punem...

Orez cu mix de cirnati si midii

In Mancaruri cu carne la 29 Noi 2012

Legumele se spala si se curata. Morcovul se da prin razatoare. Ceapa se toaca marunt. Ardeiul,dovlecelul si telina se taie julien. Intr-o tigaie se pune la calit ceapa,usturoiul strivit, cirnatii si midiile curatate si pancetta. Cind s-au calit se adauga restul de legume. Se...

Cartofi umpluti

In Mancaruri cu carne la 6 Sep 2012

Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu tot cu coaja. Separat se pune intr-o tigaie putin ulei si se adauga ceapa ceapa tocata marunt, ardeiul tocat marunt. Cand acestea s-au rumenit se adauga carnea tocata. cand aceasta si-a schimbat culoarea se adauga usturoiul pisat si condimentele. Se...

Legume umplute

In Vita la 26 Aug 2012

Se spala si se curata ardeii. Ciupercile se spala, se curata si se elimina piciorul. Se scobesc de partea neagra din interior. Se curata rosiile si se scobesc si ele in interior, dupa se adauga sare si se lasa la scurs. Vanata, picioarele ciupercilor, dovlecelul, morcovul si ceapa se toaca...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 12.02.2014

Musaca de vinete cu dovlecei

publicat la 05.01.2014

Sendvis cu carne pui

publicat la 27.10.2013

Hamburger Tony

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Cere și ți se va lua!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]