Pui la tigaie cu sos

de -tony- in Pui, 8 Iul 2013 | 4365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui portionat
  • 1,5 kg rosii foarte coapte
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei
  • 4 catei usturoi
  • 1 cub knorr
  • sare
  • piper
  • 3 frunze busuioc proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la tigaie cu sos:

Legumele se spala .Rosiile le curatam de coaja.

In robotul de bucatarie,punem rosiile,dovlecelul taiat cuburi,ardeiul.Se formeaza un sos.

Intr-o tigaie cu putin ulei rumenim carnea pe ambele parti cu usturoiul curatat.Cand usturoiul a prins culoare il indepartam.

Adaugam peste carne sosul de legume,knorr-ul,potrivim de sare si piper si dam la foc mic pina ce scade sosul.Aproape de final adaugam busuiocul tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la tigaie cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de pui in sos rosu