rena

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 05.08.2013

RETETE79
PRIETENI98
Retete / Aperitive / Garnituri

Placinta cu branza

In Aperitive / Garnituri la 17 Oct 2014

Intr-un vas cernem faina ,grisul si praful de copt. In alt vas adanc punem uleiul,laptele,si ouale batem cu telul pana se amesteca bine toate ingredientele lichide,adaugam putina sare si piper. Punem faina cernuta cu grisu si praful de copt amestecam bine ,maruntim cu mana branza si iar...

Budinca cu legume

In Aperitive / Garnituri la 25 Iul 2014

Spalam si curatam legumele. Dovleceii ii dam pe razatoare si presaram cu putina sare si lasam cateva min.apoi ii stoarcem bine de zeama. Intr-un lighean punem dovleceii,morcovul ras,ardeiul tocat cubulete mici,patrunjelul si mararul tocat marunt. In alt lighean batem ouale adaugam branza...

Placinta Puturoasei

In Aperitive / Garnituri la 12 Mai 2014

Punem intr-o oala laptele cu untul sa se incalzeasca pina se topeste untul,batem ouale si le punem in lapte dupa ce s-a racit putin,dam dupa gust sare si piper. Luam o tava,asezam foaia de placinta punem un polonic din laptele facut mai sus, iarasi o foaie, iarasi lapte si asa asezam jumatate...

Placinta cu branza greceasca Tiropita

In Aperitive / Garnituri la 1 Apr 2014

Intr-un castron punem branza feta sau telemeaua si o zdrobim cu  furculita, punem si branza dulce cu guda si amestecam usor, batem cele 2 oua si le amestecam in compozitia de branza, adaugam piper dupa gust si frunzele de oregano sau busuioc tocate marunt. Luam o tava si o ungem cu putin...

Rulada din omleta cu sunca, rosii si Philadelphia

In Aperitive / Garnituri la 5 Feb 2014

Intr-un castron batem 2 oua cu sare si piper. Punem pe foc o tigaie cu o lingura de ulei. Dupa ce s-a incalzit bine tigaia punem ouale batute si facem o omleta subtire. O punem pe farfurie  si continuam cu celalalte 2 oua la fel. Dupa ce am facut omletele le lasam putin la...

Ciuperci Pleurotus pane

In Aperitive / Garnituri la 12 Ian 2014

Curatam ciupercile,batem ouale cu usturoi ras, sare ,piper,oregano. Punem uleiul la incins in tigaie. Dam prin faina apoi prin ou si direct in tigaie la foc mijlociu sa se prajeasca pe ambele parti. Usor de facut si foarte gustosi. Pofta buna!

Omleta la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 9 Dec 2013

Curatam cartofi si ii taiem cubulete,ii punem in tigaie si ii prajim usor. Batem ouale cu crema ,sare ,piper,nucsoara si boia de ardei dulce. Intr-un vas termorezistent  asezam cartofi apoi taiem felii carnatul . Punem ouale batute, ceapa taiata rondele ,patunjel tocat . Bagam la...

Carnaciori de bere in foietaj

In Aperitive / Garnituri la 2 Dec 2013

Taiem fisii lungi aluatul. Luam cite un cirnacior si il rulam. Punem in tava si le ungem cu unt. Se coc la cuptor incins pina se rumenesc. Pofta buna!!

Chiftele din ghebe cu carne

In Aperitive / Garnituri la 19 Noi 2013

Am avut la congelator ghebe fierte,le-am dezghetat  si le-am tocat la blender,am pus in castron si am adaugat o mina de carne tocata,painea inmuiata, ceapa data pe razatoare,usturoiul pisat,patrunjel si marar tocat marunt,oul, sare ,piper dupa gust un pic de ulei si am amestecat bine....

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 06.12.2014

Negresa de post glazurata

publicat la 16.11.2014

Prajitura Ravani

publicat la 16.11.2014

Salata sefului

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Zâmbește! E încă legal și neimpozitabil.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]