Ciuperci Pleurotus pane

de rena in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2014 | 10294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.ciuperci pleurotus
  • 3 oua
  • 2 catei usturoi
  • piper, sare, oregano
  • faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci Pleurotus pane:

Curatam ciupercile,batem ouale cu usturoi ras, sare ,piper,oregano.

Punem uleiul la incins in tigaie.

Dam prin faina apoi prin ou si direct in tigaie la foc mijlociu sa se prajeasca pe ambele parti.

Usor de facut si foarte gustosi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Pleurotus pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciupercute pane