Carnaciori de bere in foietaj

de rena in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2013 | 7439 vizualizari

 

Rapizi si gustosi.

 

INGREDIENTE

  • 300gr.carnaciori
  • 1/2 pachet de foietaj
  • unt pt.uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori de bere in foietaj:

Taiem fisii lungi aluatul.

Luam cite un cirnacior si il rulam.

Punem in tava si le ungem cu unt.

Se coc la cuptor incins pina se rumenesc.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori de bere in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]