Alba ca zapada

de ionela2682 in Prajituri, 12 Mar 2011 | 18932 vizualizari

COMENTARII (36)

Oana 1

13.03.2011, 12:26

Preferata mea! Dar crema sa fie acra-acra, da?

cireaselili 1

13.03.2011, 12:27

amoniacul se poate inlocui cu praful de copt

gaby_duceag 1

13.03.2011, 18:44

e perfecta!

mirela0911 1

13.03.2011, 18:56

e tare frumoasa si buna

ionela2682 1

13.03.2011, 19:17

Asa e fetelor faina cat cuprinde se pune la foi dar v-ati dat voi seama de gresala de editare, sunteti fete destepte nu! cat despre crema si acolo se pune ,se poate inlocui cu amidon dar in cazul acesta se pune mai putin cam 7-8 lg.
Amoniacul nu stiu daca poate fi inlocuit cu praf de copt ...poate bicarbonat mai degraba...

goldielocks 1

13.03.2011, 21:04

ti-a iesit perfecta!Amoniacul nu poate fi inlocuit in niciun caz,are rolul de a fragezi foile si este cu totul o alta mancare de pesti fata de bicarbonat si praf de copt.Praful de copt este de fapt tot bicarbonat dar amestecat cu amidon si cu alte ingrediente care ii dau rezistenta la umezeala,bicarbonatul+praful de copt au rolul de a fece aluaturile sa creasca si se folosesc doar la prajiturile cu blat pufos gen pandispanSper ca nu v-ati suparat ca am postat un asa comentariu lung,dar am vazut ca intreba cineva.

mamaieelena 1

14.03.2011, 00:28

RuxyRux 1

14.03.2011, 12:24

Arata minunat

ionela2682 1

14.03.2011, 14:58

goldielocks e binevenit comentariul tau ...asa ziceam si eu ,amoniacul este amoniac!

adry88 1

09.06.2011, 15:33

Msclaudish 1

28.03.2012, 09:27

foarte gustoasa si pufoasa prajitura, credetima am facut o si eu.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura inteligenta