Aluat clasic de pizza reteta pentru blat perfect

de MotanLaOale in Pizza, 29 Sep 2013 | 50294 vizualizari

COMENTARII (25)

Merisor 1

29.09.2013, 19:13

Corinuta 1

29.09.2013, 19:13

Eu fac cu lapte, dar e bun si cu apa!

Lau 1

29.09.2013, 19:18

diaconta 1

29.09.2013, 19:19

Ete na,pe cine pacaliti voi?
puneti reteta de aluat,apoi de blat care-i aluatul copt,apoi de sos si apoi de ce mai puneti acolo pe pitzele astea))))))))

adry88 1

29.09.2013, 19:25

Merisor 1

29.09.2013, 19:26

Dia

gaby_duceag 1

29.09.2013, 19:27

dia)))))))))))))))))))))))))

MotanLaOale 1

29.09.2013, 19:44

Nu am pus-o la pizzometru. Am postat-o in pizza dar un la concurs.
Am postat-o ca sa nu repet aluatul la toate pizzele care o sa le fac. Cred ca am fost corect si nu merit sa ma banuiesti de smecherii!

RoXx 1

29.09.2013, 19:51

dia ))

simona72 1

29.09.2013, 19:56

ce rea-i si Dia asta!!!

diaconta 1

29.09.2013, 19:56

Kai zi ca te-ai 'nervat amu' Motane )))) ia un pupel sa-ti treaca

Ina 1

29.09.2013, 20:30

Dia reaua! Dia reaua! ))
Lasa, Motanel, ca si eu l-am pus pe ala pentru puturosi

MotanLaOale 1

29.09.2013, 20:33

Rocsi 1

29.09.2013, 20:50

Un aluat clasic dar foarte bun pentru pizza. Asa il pregatesc si eu

Angelina_Elena 1

29.09.2013, 21:09

Si eu cam tot asa il fac!

deyutzky 1

29.09.2013, 21:10

MotanLaOale 1

29.09.2013, 21:16

Multumesc

Ramonaa 1

02.10.2013, 17:09

MotanLaOale 1

02.10.2013, 20:18

Sylvia 1

03.10.2013, 11:17

super bun aluatul tau si corect realizat. Incearca sa il lasi la rece 24 ore, in restaurante asa se procedeaza, se "maturizeaza " aluatul

MotanLaOale 1

03.10.2013, 12:20

Jumatate din el a stat 24 de ore la frigider, s-a intins bine dar era putin tare la suprafata, desi castronul a fost etansat cu folie.

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:18

bun bun

MotanLaOale 1

18.01.2014, 12:57

ralu_ca 1

23.11.2015, 13:40

super

MotanLaOale 1

23.11.2015, 14:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pizza Mos Craciun