Amandina

de adellyna in Dulciuri, 20 Noi 2014 | 3224 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat

  • 3oua
  • 75g zahar
  • 15ml apa
  • 15ml ulei
  • 10g cacao
  • 4 linguri faina
  • o lingurita de praf de copt

Sirop

  • 200ml apa
  • 2 plicuri cappuccino
  • 100g zahar
  • o esenta rom

Crema

  • 2 galbenusuri
  • 100g zahar
  • 250g unt
  • 3 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Amandina:

Blat

Separam albusurile de galbenusuri

Batem albusurile spuma

Galbenusurile se amesteca cu uleiul si zaharul, apoi adaugam 10g cacao, apa si faina (in care am pus praful de copt). Peste aceasta compozitie adaugam albusurile si amestecam cu grija

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si o bagam la cuptor 30 de minute 

 

Sirop

Adaugam ingredientele si fierbem aproximativ 5 minute la foc mic

Crema

Untul moale se amesteca cu galbenusurile, pudra de cacao si zaharul pana devine o crema spumoasa

TIPS-URI

1

Crema se poate face si fara galbenusuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Amandina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Minge