Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo

de vik in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2010 | 5990 vizualizari

 

Anchoa ( Cantabria) cu ardei murat

 

INGREDIENTE

  • 4 filete de anchoa
  • 4 felii de paine alba
  • 4 fasii de ardei rosu (murat)
  • 1 rosie bine coapta
  • o lingurita ulei de masline
  • sare dupa gust
  • lamaie optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo:

se prajesc feliile de paine pe plita sau in prajitor.

se taie rosia in doua pe orizontala si se freaca pulpa pe painea prajita

se picura ulei de masline peste painea cu rosii si se sareaza putin

se aseaza  o bucata de anchoa in miloc

se decoreaza cu o fasie de ardei rosu murat.

 

 

TIPS-URI

1

Painea prajita trebuie sa fie bine prajita ( crocanta) Daca se arde, arsura trebuie eliminata cu un cutit zimtat, altfel painea are gust amar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Corabioare cu salata de ton