Andive umplute

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2018 | 3662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (sau conserva ton)
  • 2 andive
  • Maioneza:
  • 1 galbenus crud
  • 1/2 lg-ta mustar
  • un varf cutit sare de lamaie
  • sare
  • ulei
  • Ornat:
  • ceapa verde sau patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive umplute:

Pieptul de pui se taie si se fierbe 1 ora si 30 minute. Apa in care a fiert poate fi folosita la o supa. Se taie cubulete.

Se desprind frunzele de andiva si se spala.

Maioneza: Se poate pune galbenus crud sau fiert (dar nu are acelasi aspect, la cel fiert). Se amesteca galbenusul cu sare de lamaie, mustar si sare. Se adauga cate o picatura de ulei, la inceput si se amesteca intr-un singur sens (altfel se taie). Apoi se adauga ulei, in fir subtire pana rezulta cantitatea dorita (cam 5-6 lg de maioneza la 2 portii).

Se amesteca pieptul de pui cu maioneza si se asaza peste frunzele de andiva, cu o lingurita. Se orneaza cu frunze de ceapa verde sau patunjel. Sunt mult mai gustoase decat cele cu ton.

Eu am facut si cu ton (scurs  si amestecat cu maioneza -cu alta ocazie) si am pus pe cateva frunze.

Daca ti-a placut reteta noastra "Andive umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-tarte speciale cu pui si spanac cu branza