Antricot de manzat cu sos gorgonzola

de silvi0ara in Vita, 13 Apr 2010 | 8363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 antricoate de manzat
  • 30g unt
  • 250g smantana pentru gatit
  • 2 linguri smantana normala
  • 20g faina
  • 150g branza gorgonzola
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Antricot de manzat cu sos gorgonzola:

Antricoatele se taie mai gros si se fac la gratar,sau la tigaie in putin unt.
Separat se face sosul:se topeste untul intr-o craticioara, apoi se adauga smantana pentru gatit plus cele 2 linguri de smanta amestecata cu faina,care se adauga in untul topit. Cand este aproape legat sosul, se adauga branza gorgonzola taiata cubulete,se potriveste de sare si piper si se amesteca bine pana se topeste branza.
Se toarna sosul peste antricoatele de manzat.Se poate folosii la fel de bine si muschiul de vita,care este mult mai fraged.

Se serveste cu legume sote, sau ciuperci la gratar

 

 



.

Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de manzat cu sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Sylvia 1

13.04.2010, 17:54

5 furculite si de la mine, excelent arata, foarte frumoasa prezentare.

silvi0ara 1

13.04.2010, 18:06

Multumesc frumos pentru aprecieri.Va astept cu mare drag la masa.

nadina73 1

14.04.2010, 00:52

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]