Aperitiv biscuiti sarati

de Adele in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2017 | 3406 vizualizari

 

Duminica trebuia sa rontai ceva :)) 

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina alba
  • 1 ou
  • 100 gr de pasta de jumari
  • 100 gr de telemea.
  • 5 gr drojdie.
  • Chimen
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv biscuiti sarati:

Precizez, pasta de jumari se face cam asa: cateva bucati de jumeri cu tot cu untura se pun in robot si se mixeaza.

Aluatul:

Intr- un bol, se pune faina cu branza framantata si chimenul, se amesteca, dupa care se adauga pasta de jumeri, oul si drojdia dizolvata in putina apa calda, se framanta bine si se lasa la temperatura camerei pentru 30 minute.

Se imparte in patru parti, se intinde cate o foaie de 2 cm grosime si se decupeaza biscuiti cu forma dorita (rotunda etc), se asaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc la 180° C, intre 15- 20 minute, pana se rumenesc.

Serviti alaturi de bere, numai buni pentru o zi de lenevit privind un film .. daca tot ploua afara.

TIPS-URI

1

Nu este necesar sa adaugati sare in aluat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv biscuiti sarati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de Pirojki cu cartofi