Aperitiv briose cu ciuperci si ceapa

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2017 | 4479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 3 lingurite praf de copt
  • piper negru
  • cimbru
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu ciuperci si ceapa:

Calesti ceapa tocata marunt cu ciupercile taiate felii, in uleiul de masline incins. Se condimenteaza cu usturoiul zdrobit, cimbru, sare si piper. Bati ouale cu lapte si ulei si adaugi faina cernuta cu praful de copt. Adaugi compozitia de ciuperci racita si omogenizezi. Pui aluatul in forme de hartie, unse cu ulei, pana la 2/3 si coci 25 de minute, in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu ciuperci si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu pui si legume