Aperitiv bulete de cartofi cu cascaval

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2018 | 4199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 100 g cașcaval
  • 100 g gouda
  • 1 ou
  • 2-3 căței de usturoi
  • - opțional
  • 2-3 linguri pesmet
  • 1/2 linguriță bicarbonat ulei pentru prăjit
  • pesmet pentru crustă
Portii: 32
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bulete de cartofi cu cascaval:

Cartofii se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare.
Se fierb 20-25 minute, se pot verifica cu o furculiță.
Se pun la scurs, se curăță și se pasează ca pentru piure.
Se adaugă brânzeturile rase, oul, bicarbonatul și 2-3 linguri de pesmet.
Condimentăm cu sare și piper.
Usturoiul nu este obligatoriu, eu îl adaug ras pentru un plus de aromă.
Amestecăm bine până la omogenizare.
Formăm biluțe  de 2 cm diametru, pe care le vom da prin pesmet și le prăjim în ulei încins pe ambele părți pănă se rumenesc ușor.
Se scot pe un prosop de hârtie.
Se servesc imediat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bulete de cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]