Aperitiv cabanosi-pereche in foitaj

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2018 | 4398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foitaj congelat (450 g)
  • 8 cabanosi (circa 350 g)
  • 1 ou + 1 lingura lapte pentru uns
  • 1 lingura seminte de susan
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cabanosi-pereche in foitaj:

Se decongeleaza aluatul de foitaj si se desface. Se taie in patru.

Se pun cate doi cabanosi pe fiecare foaie, pe cate doua laturi paralele. Se aduc cabanosii catre centrul foii, rulati in aceasta. Fiecare astfel de rulou se taie in patru si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.

Se unge foitajul cu ou amestecat cu lapte si se presara seminte de susan peste el.

Se introduce tava la cuptorul preincalzit pana cand foitajul este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cabanosi-pereche in foitaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (6)

Merisor 1

20.08.2018, 20:18

Buni de luat la pachet, mai ales!

Adi 1

20.08.2018, 21:26

Bun!

dantes 1

23.08.2018, 10:19

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini mozzarella pane