Aperitiv carnati cabanos in foietaj

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2018 | 2641 vizualizari

 

Îmi plac mult cârnaţii cabanos, iar de data aceasta i-am pregătit într-o manieră mai simplă, dar foarte gustoasă. I-am învelit în aluat foietaj, am presărat seminţe de susan şi i-am dat un pic la cuptor. Ai mei au fost încântaţi. Sunt buni şi de luat la pachet în excursii.

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 8 cârnaţi cabanos
  • 1 ou pentru uns
  • Seminţe de susan pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv carnati cabanos in foietaj:

 

Se lasă aluatul la dezgheţat la temperatura camerei.

 Se taie aluatul în dreptunghiuri, se crestează uşor cu un cuţit pentru a crea un model, după plac, se adaugă câte un cârnat pe fiecare bucată de aluat şi se rulează. Se ung cu oul bătut, se presară seminţe de susan şi dau la cuptor la foc mediu, aprox 25 de minute sau până se rumenesc bine.

 

Porţii: 8

Timp de pregătire: 10 min (+15min necesare aluatului să se încălzească)

Timp de coacere: aprox 25min

 

Poftă Bună!

 

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/04/carnati-cabanos-in-foietaj.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv carnati cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Ancutsa 1

29.04.2018, 16:14

Ma bucur mult ca v-au placut! Va multumesc frumos!

Gheorghita_T 1

06.05.2018, 15:18

Simplu dar foarte gustos!

Ancutsa 1

06.05.2018, 18:12

Multumesc frumos, Gheorghita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu sfecla rosie si branza