Aperitiv chec sarat

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2018 | 4591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua;
  • 4 linguri ulei;
  • 4 linguri cu varf faina;
  • 100 g sunca de pui;
  • 100 g masline feliate;
  • 80 g cascaval ras;
  • 40 g branza cheddar rasa;
  • o jumatate ardei capia;
  • sare;
  • piper.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec sarat:

Ouale se separa. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se incorporeaza galbenusurile frecate cu uleiul.

In compozitia de oua se adauga faina cernuta, sare si piper.

Sunca de pui si ardeiul se taie cubulete, apoi se adauga in compozitie, impreuna cu branza rasa si maslinele feliate.

Compozitia se pune intr-o tava de cozonac si se baga la cuptor pentru 40min.

 

Se lasa la racit cu cuptorul intredeschis, apoi se poate felia si servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec sarat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti la cuptor