Aperitiv cosulete din foietaj

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2018 | 4413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 400 g branza telemea
  • 150 g smantana
  • 2 oua
  • 4 bucatele carnat (eu am pus carnat de casa)
  • 50 g masline
  • sare
  • piper
  • seminte susan negru
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cosulete din foietaj:

Carnatii se prajesc, dupa care se taie in bucatele. Se marunteste telemeaua cu furculita si se amesteca cu oua, smantana, maslinele taiate, carnatii taiati, putina sare,piper.

Se intinde putin aluatul foietaj si se taie 16 patratele. Fiecare patratel se pune in forme de briose ( cu hartie de copt ) se pune umplutura si se presara seminte de susan negru. Cine doreste, poate pune si patrunjel verde (eu am pus doar pe cateva si nu aratau asa de bine).

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius, timp de 25-30 minute sau pana sunt gata. Se lasa sa se raceasca, dupa care se desprind de hartia de copt. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cosulete din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciuperci