Aperitiv cu creveti si icre negre

de Alina26 in Fructe de mare, 15 Ian 2014 | 5957 vizualizari

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

15.01.2014, 16:41

Alexandra Burz 1

15.01.2014, 16:56

Pushaa 1

15.01.2014, 17:02

Gergiana S 1

15.01.2014, 17:02

Suuuper

Alina26 1

15.01.2014, 17:19

multumesc mult!!!!
As fi vrut sa incarc mai multe poze...dar din cauza ca nu putem mai mult de 1M..nu am reusit.....am tot "taiat"din poze de mi-a iesit pe ochi si m-am lasat batuta... imi pare rau...

Alexandra Burz 1

15.01.2014, 17:28

asa am patit si eu la prajitura "Petre Roman" am pus doar esentialul...mai aveam vreo 10...insa am lasat-o balta

babi5 1

15.01.2014, 17:44

Alina26 1

15.01.2014, 17:59

multumesc!!!

Bya Ralu 1

15.01.2014, 18:10

bun bun

Alina26 1

15.01.2014, 18:41

ms Bya!!

RuxyRux 1

15.01.2014, 18:47

Ce bine arata!

deyutzky 1

15.01.2014, 18:53

buuun

mamaieelena 1

15.01.2014, 18:59

Irina 1

15.01.2014, 19:04

dragute tartinele!

Bunica 1

15.01.2014, 19:41

Hi,zici ca sunt flori!

Alina26 1

15.01.2014, 22:02

va multumesc mult pentru aprecieri!!!!
Da bunica...asa am vrut sa si para...asa se mananca mai repede!!!

MIUTA 1

16.01.2014, 12:46

Alina26 1

16.01.2014, 14:45

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 16:34

arata minunat

Sim0na 1

16.01.2014, 20:38

Alina26 1

17.01.2014, 11:46

multumesc mult!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv din creveti, peste afumat si brocoli