Aperitiv cu limba de porc si sos de maioneza

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2013 | 20950 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

22.11.2013, 19:43

CookieMonster 1

22.11.2013, 19:53

interesant, nu am mancat pana acum limba ded porc

Panacris 1

22.11.2013, 19:56

Cred că o să prestez și eu sâmbătă

simona72 1

22.11.2013, 19:57

Andreea incearca cu incredere,limba de porc ca si carne are o textura moale, frageda...

simona72 1

22.11.2013, 19:57

Cristina sper sa-ti placa! Multumesc!!

deyutzky 1

22.11.2013, 20:15

MIUTA 1

22.11.2013, 20:18

Bya Ralu 1

22.11.2013, 20:47

cred ca e super,da pana fierb eu limba dureaza 5 oreunde-i laura cu oala ei sub presiune)

Rocsi 1

22.11.2013, 21:01

Arata bine de tot

Dana_Retetegg 1

22.11.2013, 21:13

laura_n 1

22.11.2013, 21:14

mie imi place limba...facuta altfel )

Krystyan Trendy 1

22.11.2013, 23:06

arata bine !

roxana_simona 1

23.11.2013, 00:16

super

Lia_ 1

23.11.2013, 05:18

vaaai ce amintiri de pe vremea cand mancam porc

Teo 1

24.11.2013, 19:32

haioasa tare!

diaconta 1

25.11.2013, 18:49

N-am mancat niciodata limba

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muffins sarate "LEFTOVERS"