Aperitiv cu masline - de post

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 4 Dec 2012 | 5592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr aluat foietaj
  • 10 masline mari
  • chimen si mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu masline - de post:

- se dezgheata foietajul la temperatura camerei

- se portioneaza in dreptunghiuri pe care se aseaza pe o jumatate maslinele taiate in felii, se acopera cu cealalta jumatate si se preseaza pe margini cu o furculita pentru a se lipi si a avea un aspect placut

- se aseaza in tava cu hartie de copt, se umezesc putin deasupra si se presara seminte de chimen si mac

- se dau la cuptor si se coc dupa instructiunile de pe pachet sau pana se rumenesc la o temperatura mai mare - 200- 220 grade

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu masline - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Georgiana78 1

05.12.2012, 13:51

Sim0na, sunt super.....ma bucur ca iti place!

elucubratiiculinare 1

05.12.2012, 17:08

buna idee

Georgiana78 1

06.12.2012, 21:00

elucubratiiculinare...da, noua ne-a placut...sunt f gustoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat