Aperitiv cu rosii in aluat de foitaj

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 6406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi aluat foietat
  • 400 gr rosii cherry
  • 50 gr ulei de masline
  • 1 lingurita amidon porumb
  • busuioc
  • oregano
  • 4-5 bilute mozzarella
  • 6-7 masline fara samburi
  • sare

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu rosii in aluat de foitaj:

Taiem rosiile in jumatati, le curatam de  samburi.

Amestecam rosiile cu amidonul (amidonul impiedica aluatul sa devina umed), uleiul de masline, busuiocul si oregano tocate marunt,maslinele taiate felii si sare dupa gust.

Taiem aluatul de foietatj cu o forma si le asezam in tava usor unsa cu ulei de masline.(eu am folosit tavile pentru briose)

Intepam fundul fiecarei forme cu o furculita si le umplem cu mixul de rosii. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15 minute. Dupa 15 minute scoatem tava, adaugam mozzarella taiata in cubulete mici si le mai lasam la copt pentru inca 4-5 minute.

Mie mi-au iesit 18 cosulete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu rosii in aluat de foitaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute pe pat de maioneza