Aperitiv dovlecei crocanti la cuptor

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2015 | 35331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 250 ml iaurt
  • 50 ml ulei
  • pesmet
  • 50 g branza mai uscata
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv dovlecei crocanti la cuptor:

Dovleceii se curata de coaja, se taie bastonase si se sareaza. Amestecam iaurtul (eu am amestecat iaurt cu smantana) cu uleiul si separat pesmetul cu branza rasa.

Bastonasele de dovlecei, zvantate de apa se tavalesc prin amestecul de iaurt si ulei apoi prin pesmetul amestecat cu branza. Se asaza intr-o tava cu hartie de copt si se introduc la cuptor aproximativ 25 minute  pana se rumenesc bine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv dovlecei crocanti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive festive