Aperitiv- Fasole batuta cu Blenderul Oster

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2015 | 15713 vizualizari

 

Un preparat clasic cu care noi suntem atat de obisnuiti, dar cu o abordare moderna, mult mai simplista si mai eficienta. Blenderul Oster iti arata o alternativa mult mai accesibila de a pregati unul dintre cele mai indragite preparate.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole calitativa 
  • 2 buc. mai mici ceapa galbena 
  • 2 buc. mai mici ceapa rosie 
  • 1 lingurita zahar 
  • 1 buc. mica telina 
  • 2 buc. mai mari morcovi 
  • 2 buc pastarnac 
  • 1 lingurita boia de ardei dulce 
  • 5-6 catei usturoi 
  • ulei de floarea-soarelui
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv- Fasole batuta cu Blenderul Oster:

Fasolea o lasati la inmuiat peste noapte. Schimbati apa si puneti-o la fiert cu sarea, morcovii, telina si pastarnacii.

Scurgeti fasolea, dar nu aruncati apa. Aadaugati fasolea si usturoiul in blenderul Oster Classic Chrome – daca prezinta o consistenta prea densa, mai adaugati putina zeama din apa in care a fiert.

Asezonati-o dupa gust si lasati-o la rece.

Taiati ceapa julien si frecati-o cu zahar. Caliti-o in ulei cu boia.  

Pofta buna!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv- Fasole batuta cu Blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele de post