Aperitiv foietaj cu carne

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2017 | 4664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 300 g cotlet de porc ,fara os (feliat)
  • 20 g unt
  • 4 bucati cartofi mici
  • 1 ceapa
  • 4-5 castraveti murati
  • 1 galbenus
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv foietaj cu carne:

Carnea de porc se taie in cubulete mici si se caleste in putin ulei. Se adauga ceapa (se mai lasa cateva minute), se adauga apa si se fierbe 1 ora si 30 minute, dupa care se pune sare si piper si se lasa sa se evapore apa (pentru a se cali putin, in uleiul ramas).

Cartofii se curata de coaja si se fierb 1 ora. Se face un piure din ei, se adauga sare si unt.

Castravetii murati se taie in cubulete mici. Cascavalul se da pe razatoarea mica.

Se intinde putin aluatul de foietaj (dezghetat) si se taie in 12 bucati. Pe fiecare, se pune piure de cartofi, carne, castraveti murati si se unesc colturile. Se ung cu galbenus de ou si se presara cascaval.

Se tin la cuptor 20 minute, foc potrivit (va recomand sa puneti tava cat mai sus, in cuptor, pentru a nu se arde. Aluatul foietaj se umfla mai bine la foc puternic spre mediu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foietaj cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc cu morcovi si cartofi