Aperitiv omleta de dovlecei

de lucy2002 in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2019 | 4243 vizualizari

 

Ce poate fi mai usor decat sa faci omleta?! Satioasa, gustoasa poate fi servita ca fel principal,  asa ca ....sa aveti pofta!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 5 oua
  • 200 gr telemea
  • 50 ml ulei
  • un pic de patrunjel verde
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta de dovlecei:

Dovleceii spalati si taiati felii (cat mai subtiri) se presara cu sare si se lasa la scurs.

Ouale se bat bine cu sare si piper, se adauga telemeaua razuita si usturoiul pisat. Aceasta compozitie o turnam peste dovleceii scursi bine de apa si amestecam. 

Intr-o tigaie fierbinte, adaugam uleiul si rasturnam bolul in care avem dovleceii amestecati cu ouale, lasam la foc mic pana se patrund bine dovleceii. Intoarcem pe cealalta parte omleta cu ajutorul unui platou. Punem platoul peste tigaie si-l rasturnam invers. Omleta din platou o punem din nou in tigaie pentru a se face si pe partea cealalta.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

recomand a se folosi dovlecei cat mai micuti (tinerei)

2

dovleceii ii vom felia cat mai subtiri posibil

3

atentie... vom folosi focul mic

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (12)

anuta 1

04.07.2019, 08:28

Cam rumenita ... dar merge ,rapida si gustoasa!!!

lucy2002 1

04.07.2019, 08:41

Asa se vede pe monitor in realitate avea o culoare mult mai frumoasa. Eu fac pozele cu telfonul si nu e prima dat cand vad diferenta asta la poze dupa ce le incarc aici.

dantes 1

05.07.2019, 07:38

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

pe 17.12 la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

pe 17.12 la 07:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]